Ελπίδα Ιακωβίδου: Μίλησε για τη γνωριμία της με τον Τζώνη Καλημέρη - Έγινε μέσω κοινών φίλων, λέει

Ελπίδα Ιακωβίδου: Μίλησε για τη γνωριμία της με τον Τζώνη Καλημέρη - Έγινε μέσω κοινών φίλων, λέει

Η Ελπίδα Ιακωβίδου μίλησε για τη γνωριμία της με τον Τζώνη Καλημέρη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Όμορφη Μέρα» στο ΡΙΚ της Κύπρου μίλησε στο περιοδικό Down Town για τη σχέση της με τον ισχυρό άνδρα των ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών φίλων. Αν και ήξερε ο ένας τον άλλο ονομαστικά, δεν έτυχε προηγουμένως να γνωριστούμε από κοντά. Βρεθήκαμε λοιπόν, σε μια κοινή παρέα, σε περίοδο διακοπών».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Να πω ότι στην πρώτη μας συνάντηση του απηύθυνα τον λόγο στον πληθυντικό. Και βεβαίως, αυτό οφειλόταν στον σεβασμό και τον θαυμασμό που έχω προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο και την επαγγελματική του πορεία».

Τέλος, ανέφερε πως κι ο ίδιος την αντιμετώπισε με μεγάλη ευγένεια. «Φυσικά ο ίδιος, χαμογελώντας και με την ευγένεια που τον διακρίνει, αμέσως με προέτρεψε να μιλάμε στον ενικό», είπε κλείνοντας.

Όπως έγινε γνωστό στα μέσα του Ιουλίου, ο Τζώνη Καλημέρης έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και είναι σε σχέση με την Κύπρια παρουσιάστρια Ελπίδα Ιακωβίδου, μετά τον χωρισμό του από τη Χριστίνα Κοντοβά.

Αν και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Ελπίδα Ιακωβίδου μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη, στο κυπριακό περιοδικό «Down Town», επιβεβαιώνοντας πως είναι ζευγάρι.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που αυτή μοιράζεται αναπόφευκτα μεταξύ δύο χωρών και δύο αεροδρομίων. Ούτε και συνέτρεχε ο οποιοσδήποτε λόγος για να επιδιώξουμε κάτι τέτοιο. Ούτε εγώ, ούτε ο Τζώνης, είμαστε από τα άτομα που κρύβονται, ειδικά από τη στιγμή που νιώθουμε όμορφα με αυτό που μας συμβαίνει».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ