Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη

Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη

Συναγερμός σήμανε στις αρχές, καθώς ένας άνδρας εντοπίστηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο, ο εν λόγω άνδρας φέρεται πρόσφατα να είχε κάνει ένα χειρουργείο και μόλις χθες να βγήκε από το νοσοκομείο ύστερα από μακρά νοσηλεία.

Το ΕΚΑΒ δεν απέκλεισε το τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο να είναι από το χειρουργείο, αλλά την απάντηση για το αν είναι τωρινό ή παλαιότερο το τραύμα θα τη δώσει ο ιατροδικαστής που βρίσκεται ήδη στο σημείο.

Ετσι, τις απαντήσεις για το αν είναι εγκληματική ενέργεια ή παθολογικός θάνατος θα τις δώσει ο ιατροδικαστής.

Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του σπιτιού του, ένας Έλληνας, 46 ετών, έμενε με την αδελφή του, η οποία και βρέθηκε εντός του σπιτιού όταν έφθασαν το ΕΚΑΒ και η ΕΛΑΣ.

Η αδελφή του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης (είναι μάλιστα, κατά τους ισχυρισμούς της, αθλήτρια των Special Olympics) ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές. Συγκεκριμένα επικοινώνησε με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου και έκανε λόγο για ανακοπή. Με τη σειρά της η κοινωνική υπηρεσία ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και το ΕΚΑΒ την ΕΛΑΣ.

Η σορός του 46χρονου φέρει και αμυχές στον λαιμό, οι οποίες δεν αποκλείεται να προκλήθηκαν από την αδελφή του στην προσπάθειά της να δει αν ο αδελφό της ζει, όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Να σημειωθεί ότι η γυναίκα, κατά τις ίδιες πηγές, δεν φέρει εμφανή ίχνη αίματος από πιθανή εμπλοκή της στον θάνατο του 46χρονου.

Ενδείξεις για την παρουσία τρίτου ατόμου στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ