Πέθανε ο Ίλια Γέφιμτσουκ ο «πιο τερατώδης» bodybuilder του κόσμου- Κατανάλωνε ημερησίως 16.500 θερμίδες

Πέθανε ο Ίλια Γέφιμτσουκ ο «πιο τερατώδης» bodybuilder του κόσμου- Κατανάλωνε ημερησίως 16.500 θερμίδες

Πέθανε στα 36 του χρόνια ο Ίλια Γέφιμτσουκ, ο bodybuilder που συχνά αποκαλούνταν «ο πιο τερατώδης bodybuilder του κόσμου», μετά από καρδιακή προσβολή.

Ο Λευκορώσος Ίλια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 6 Σεπτεμβρίου, μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη και στη συνέχεια έπεσε σε κώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η οποία επικαλείται τοπικά μέσα, ο διάσημος bodybuilder πέθανε λίγες ημέρες αργότερα, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ήταν εμβληματικό όνομα για τους οπαδούς του

Ο Illia Yefimchyk ήταν ένα εμβληματικό όνομα για τους οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (Instagram/@whoisthebestbbbb)

«Η σύζυγος του έκανε ΚΑΡΠΑ»

Μετά τo καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, η σύζυγός του Άννα, του έκανε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση όσο περίμενε να έρθει το ασθενοφόρο. Αργότερα ο Ίλια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

«Προσευχόμουν όλο αυτό το διάστημα, ελπίζοντας ότι η Ίλια θα αναρρώσει», δήλωσε η Άννα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λευκορωσίας. «Περνούσα κάθε μέρα στο πλευρό του, ελπίζοντας, και η καρδιά του άρχισε να χτυπά ξανά για δύο ημέρες, αλλά ο γιατρός μου έδωσε τα τρομερά νέα ότι ο εγκέφαλός του είχε πεθάνει», πρόσθεσε.

«Ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήριά τους. Είναι πολύ συγκινητικό να συνειδητοποιώ ότι δεν έχω μείνει μόνη μου σε αυτόν τον κόσμο και ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι μου προσέφεραν βοήθεια και υποστήριξη», δήλωσε μετά τον θάνατό του.

«Ο μεταλλαγμένος»

Αν και δεν συμμετείχε ποτέ σε επαγγελματικές διοργανώσεις, ο Λευκορώσος bodybuilder είχε πιστούς οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μοιραζόταν τακτικά βίντεο με τους θαυμαστές του που τον έδειχναν να ξεπερνά τα όρια των ανθρώπινων δυνατοτήτων. Τελικά, απέκτησε και το παρατσούκλι «Ο μεταλλαγμένος».

Ο ίδιος είχε αναφέρει ότι έτρωγε επτά φορές την ημέρα και κατανάλωνε πάνω από 16.500 θερμίδες για να διατηρήσει τη σωματική του διάπλαση - σε αυτές συμπεριλαμβάνονταν 2,5 κιλά μπριζόλας και 108 κομμάτια σούσι.

Ζύγιζε 155 κιλά και είχε ύψος 1,85 εκατοστά. Σύμφωνα με το πρακτορείο του, το στήθος του ήταν 155 εκατοστά και οι δικέφαλοί του 63,5 εκατοστά.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ