Η Megan Thee Stallion αναπαρέστησε τη θρυλική σκηνή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον πύθωνα -Δεν πήγε και τόσο καλά

Η Megan Thee Stallion αναπαρέστησε τη θρυλική σκηνή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον πύθωνα -Δεν πήγε και τόσο καλά

Οικοδέσποινα των MTV Music Awards 2024 ήταν η Megan Thee Stallion και θέλησε να αναπαραστήσει τον iconic χορό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με το φίδι, αλλά δεν τα υπολόγισε σωστά.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε ερμηνεύσει το κομμάτι της «I’m a Slave 4 U» στα VMA του 2001 με έναν ζωντανό πύθωνα Βιρμανδίας κρεμασμένο γύρω από το λαιμό της και πάνω από τα χέρια της.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν, είχε δηλώσει πως φοβόταν ότι το φίδι θα τη σκότωνε καθώς στριφογύριζε στη σκηνή εκείνο το βράδυ.

Με ίδιο λουκ με αυτό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς η Megan Thee Stallion

Και τώρα, η παρουσιάστρια των MTV Music Awards θέλησε να αναπαραγάγει την σκηνή εκείνη και εμφανίστηκε επίσης με έναν πραγματικό πύθωνα που έμοιαζε εντυπωσιακά με εκείνον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, τα VMA έπαιξαν ένα απόσπασμα από την ερμηνεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον πύθωνα. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε η Megan, φορώντας ένα ακριβές αντίγραφο αυτού που φορούσε η Μπρίτνεϊ το 2001.

«Έλα να πάρεις το φίδι!»

Η παρουσιάστρια είχε επίσης στους ώμους της έναν ζωντανό πύθωνα, αλλά η έκφραση στο πρόσωπό της έδειχνε πως δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένη με αυτό το σκηνικό.

«Εντάξει! Εντάξει! Σταματήστε τη μουσική, σταματήστε τη μουσική!» είπε κάποια στιγμή η Megan. «Αστειεύομαι. Έλα να πάρεις αυτό το φίδι. Δεν το ξέρω αυτό το φίδι. Αυτό το φίδι δεν με ξέρει».

Και τελικά φοβήθηκε τόσο πολύ που έβγαλε ένα παρατεταμένο ουρλιαχτό. «Ω Θεέ μου» καθώς κάποιος τελικά έβγαλε το φίδι από πάνω της. «Προσπάθησα να τα καταφέρω για την Μπρίτνεϊ» είπε στο κοινό, λαμβάνοντας ένα θερμό χειροκρότημα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενθουσιάστηκαν με το αφιέρωμα, με πολλούς να μοιράζονται τις ελπίδες τους πως η Μπρίτνεϊ και η Megan θα συνεργαστούν κάποια στιγμή ενώ πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Το ότι η Megan είναι τρομοκρατημένη απλά κάνει ακόμη πιο τρελό να πιστέψει κανείς ότι η 19χρονη τότε Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατάφερε να κάνει το σόου κουβαλώντας αυτό το φίδι» σχολίασε κάποιος με άλλους να προσθέτουν πως κι εκείνοι έτσι θα αντιδρούσαν.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ