Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Υπέγραψε συμφωνία – ρεκόρ για να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Υπέγραψε συμφωνία – ρεκόρ για να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξέφρασε την επιθυμία να αφηγηθεί την ιστορία της ζωής της και τώρα υπέγραψε συμφωνία για να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της. Πηγή από τον στενό κύκλο της Σπίαρς δήλωσε στο CNN ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, αξίας άνω των 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ιστότοπος The New York Post ήταν ο πρώτος που κυκλοφόρησε την είδηση του επερχόμενου βιβλίου της τραγουδίστριας. Ωστόσο και παρά τη διαμάχη που έχει με την μικρότερη αδερφή της Τζέιμι Λιν, η πηγή αμφισβήτησε ένα δημοσίευμα που λέει ότι η απόφαση της Σπίαρς να μοιραστεί την ιστορία της λειτούργησε ως απάντηση στα πρόσφατα απομνημονεύματα της αδερφής της.

Το βιβλίο έρχεται σε μια χρονική στιγμή στην οποία η -βραβευμένη με Γκράμι- τραγουδίστρια είναι έτοιμη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Σαμ Ασάρι και πέρυσι ο πατέρας της συμφώνησε να τερματίσει την κηδεμονία της κόρης του, μετά από 13 χρόνια, μια κατάσταση την οποία η τραγουδίστρια και οι θαυμαστές της περιέγραφαν ως ομηρία.

Σε ακροάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Σπίαρς περιέγραψε τη συμφωνία που διέταξε το δικαστήριο ως καταχρηστική και είπε ότι ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες για τον ρόλο του ως επιμελητής της. Ο Τζέιμι υποστήριξε ότι ενήργησε προς το συμφέρον της κόρης του.

Η Σπίαρς δεν έχει κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο σχετικά με τα πλάνα της για το βιβλίο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS