Politico: Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ σε «ειρηνευτική» αποστολή σήμερα στη Μόσχα

Politico: Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ σε «ειρηνευτική» αποστολή σήμερα στη Μόσχα

Πριν μια εβδομάδα, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα διέγραψε τον πρώην καγκελάριο και αρχηγό του, Γκέρχαρντ Σρέντερ από τον κατάλογο των «μεγάλων σοσιαλδημοκρατών».


«Ειρηνευτική» επίσκεψη στη Μόσχα, με στόχο να πείσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να προχωρήσει σε κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία, πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, σύμφωνα με το Politico, στον απόηχο του ναυαγίου των ειρηνευτικών συνομιλιών Κιέβου - Μόσχας στην Αττάλεια.

Ο κ. Σρέντερ παραμένει στέλεχος των ρωσικών ενεργειακών κολοσσών Rosneft και Gazprom κάτι που προκάλεσε έντονη διεθνή κατακραυγή, την κατακραυγή στο κόμμα του SPD, αλλά και την κατακραυγή των συνεργατών του, ενώ διατηρεί προσωπικές σχέσεις και με τον ίδιο τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πριν μια εβδομάδα, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα διέγραψε τον πρώην καγκελάριο και αρχηγό του, από τον κατάλογο των «μεγάλων σοσιαλδημοκρατών», λόγω της στάσης του στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και της άρνησής του να αποσυρθεί από τις θέσεις του στις κρατικές ρωσικές εταιρίες ενέργειας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS