Πόλεμος στο Ισραήλ - Νετανιάχου: Αυτή είναι η ώρα του πολέμου, δεν υπάρχει περίπτωση εκεχειρίας με την Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ - Νετανιάχου: Αυτή είναι η ώρα του πολέμου, δεν υπάρχει περίπτωση εκεχειρίας με την Χαμάς

Μόνο πόλεμο απέναντι στους «βαρβάρους» της Χαμάς ζητά πια ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, που κατά την ενημέρωση για τους 239 φερόμενους ως ομήρους της Χαμάς έδειξε μηδαμινή διάθεση για εκεχειρία.

Ο Νετανιάχου χαρακτήρισε τη Χαμάς «βάρβαρους» και τόνισε πως επιδιώκει να «καταστρέψει όλα όσα αγαπάμε και να εγκαινιάσει έναν κόσμο φόβου και σκοταδιού».

«Αυτό είναι ένα σημείο καμπής», είπε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Ένα σημείο καμπής για τους ηγέτες και τα έθνη. Είναι καιρός για όλους μας να αποφασίσουμε αν είμαστε πρόθυμοι να αγωνιστούμε για ένα μέλλον ελπίδας και υπόσχεσης ή να παραδοθούμε στην τυραννία και τον τρόμο», προσέθεσε.

Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Το Ισραήλ θα νικήσει αυτόν τον πόλεμο»

«Να είστε σίγουροι ότι το Ισραήλ θα πολεμήσει» σημείωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Το Ισραήλ «δεν ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο, αλλά θα νικήσει αυτόν τον πόλεμο», τόνισε. «Το Ισραήλ θα σταθεί απέναντι στις δυνάμεις της βαρβαρότητας μέχρι τη νίκη», προσέθεσε.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου τόνισε ότι πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ της «δολοφονίας αθώων και των ακούσιων απωλειών που συνοδεύουν κάθε νόμιμο πόλεμο».

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είπε ότι η Χαμάς θα χρησιμοποιήσει ανθρώπινες ασπίδες και θα κρυφτεί σε υπόγεια νοσοκομείων και ότι «εμποδίζει τους αμάχους να φύγουν» από περιοχές που το Ισραήλ έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν.

Όσον αφορά την κατάπαυση του πυρός, λέει ότι το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει σε μια τέτοια κατάπαυση, όπως δεν θα συμφωνούσαν οι ΗΠΑ μετά το Περλ Χάρμπορ ή την 11η Σεπτεμβρίου.

«Το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει σε κατάπαυση των εχθροπραξιών… Οι εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός είναι εκκλήσεις προς το Ισραήλ να παραδοθεί στη Χαμάς, να παραδοθεί στην τρομοκρατία, να παραδοθεί στη βαρβαρότητα. Αυτό δεν θα συμβεί», λέει.

«Η Βίβλος λέει ότι υπάρχει καιρός για ειρήνη και καιρός για πόλεμο», είπε, ολοκληρώνοντας την ομιλία του. Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατέληξε: «Αυτή είναι η ώρα του πολέμου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ