Φρίκη στα Τρίκαλα: Επιχείρησε και να τεμαχίσει τη σορό του πατέρα του ο 46χρονος γιος

Φρίκη στα Τρίκαλα: Επιχείρησε και να τεμαχίσει τη σορό του πατέρα του ο 46χρονος γιος

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία των Τρικάλων με την φρικιαστική υπόθεση του αποκεφαλισμού με αλυσοπρίονο ενός 77χρονου άνδρα από τον 46χρονο γιο του, μέσα στην οικογενειακή τους επιχείρηση.

Οι Αρχές εξετάζουν στοιχεία που θα βοηθούν στη διαλεύκανση της φρικιαστικής δολοφονίας. Ο 46χρονος δράστης, αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κάλεσε τις Αρχές λέγοντας: «Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου».

322396053 891184885650320 2563841026113365369 n 1.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η κλήση του πατροκτόνου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/2), και συγκεκριμένα στις 02:45. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είχε προηγηθεί σοβαρός καβγάς με τον πατέρα του.

Ό δράστης είπε πως όλα συνέβησαν πριν από μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός εδώ και λίγα 24ωρα. Σύμφωνα πληροφορίες οι αρχές εκτιμούν ότιβο γιος αφού αποκεφάλισε επιχείρησε να τεμαχίσει τη σορό του πατέρα του γεγονός που προκύπτει από τις τομές που βρέθηκαν στα χέρια του πατέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή.

Μόλις έφτασαν στο σημείο του φονικού οι άνδρες της Αστυνομίας, αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο 46χρονος αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα, με την κατάστασή του -σύμφωνα με το trikalavoice- να κρίνεται σοβαρή. Μόλις βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, θα κλιθεί ψυχίατρος για να τον εξετάσει.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, στο σημείο που συνέβη η τραγωδία δεν υπάρχουν γείτονες, καθώς πρόκειται για το τέρμα της οδού Καρδίτσης, όπου δεν υπάρχουν κατοικίες παρά μόνο μάντρες.

«Ήσυχο παιδί» ο πατροκτόνος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ψυχολογική κατάσταση και των δυο δεν ήταν καλή το τελευταίο διάστημα και μετά το θάνατο της μητέρας της οικογένειας. Φέρονται οι δυο άντρες να είχαν συχνές αψιμαχίες, οι οποίες τελικά και οδήγησαν στο φρικτό τέλος. Ο δράστης, που αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων ήταν μοναχοπαίδι και δεν είχε παντρευτεί, ενώ περιγράφεται γενικά ως «ήσυχο παιδί».

Γείτονας: «Τους άκουσα να μαλώνουν»

Μιλώντας στο ThessToday, γείτονας υποστήριξε ότι άκουσε πατέρα και γιο να μαλώνουν. «Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν», είπε στο ThessToday. «Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε», πρόσθεσε.

Σαν σκηνικό ταινίας τρόμου

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είπε στο τηλέφωνο ότι είχε αυτοτραυματιστεί με το αλυσοπρίονο, όταν δολοφονούσε τον πατέρα του, και δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Ο 46χρονος βρισκόταν μέσα στην επιχείρηση μαζί με το πτώμα του πατέρα του, όπου και τον εντόπισαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τον δράστη ξαπλωμένο σε κρεβάτι μέσα στην επιχείρηση, ενώ το πτώμα του πατέρα του ήταν σε διπλανό κρεβάτι, αφού τον είχε αποκεφαλίσει.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, για να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και ο δράστης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ