Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τα Τρίκαλα: Ο 46χρονος πατροκτόνος έμεινε 24 ώρες με τον νεκρό πατέρα του

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τα Τρίκαλα: Ο 46χρονος πατροκτόνος έμεινε 24 ώρες με τον νεκρό πατέρα του

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τον 46χρονο πατροκτόνο στα Τρίκαλα που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 77χρονο πατέρα του.

Σύμφωνα με το trikalavoice, ο θάνατος του 77χρονου προσδιορίζεται το μεσημέρι του Σαββάτου, γεγονός που σημαίνει ότι ο 46χρονος παρέμεινε για ένα 24ωρο στο πλευρό του αποκεφαλισμένου πατέρα του, μιας και ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία για το φονικό το μεσημέρι της Κυριακής.

«Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου», φέρεται να είπε ο δράστης στο τηλεφώνημά του στις αρχές. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είχε προηγηθεί σοβαρός καβγάς με τον πατέρα του.

Σύμφωνα πληροφορίες, οι Αρχές εκτιμούν ότι ο γιος, αφού αποκεφάλισε, επιχείρησε να τεμαχίσει τη σορό του πατέρα του, κάτι που προκύπτει από τις τομές που βρέθηκαν στα χέρια του πατέρα.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τον δράστη ξαπλωμένο σε κρεβάτι μέσα στην επιχείρηση, ενώ το πτώμα του πατέρα του ήταν σε διπλανό κρεβάτι, αφού τον είχε αποκεφαλίσει.

Σοβαρή η κατάσταση του πατροκτόνου

Ο 46χρονος πατροκτόνος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς αυτοτραυματίστηκε και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Μόλις βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, θα κληθεί ψυχίατρος για να τον εξετάσει.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο πατροκτόνος φέρεται να έχει ψυχιατρικό ιστορικό, παρόλο που χαρακτηρίζεται από γνωστούς και φίλους ως «ήσυχο παιδί».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ψυχολογική κατάσταση και των δύο ανδρών δεν ήταν καλή το τελευταίο διάστημα μετά και τον θάνατο της μητέρας της οικογένειας. Πατέρας και γιος φέρονται να είχαν συχνές αψιμαχίες, οι οποίες τελικά οδήγησαν στο φρικτό τέλος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ