Πατροκτονία στα Τρίκαλα: «Πώς θα το ξεχάσουμε αυτό το πράγμα; » λέει η αδελφή του 77χρονου θύματος

Πατροκτονία στα Τρίκαλα: «Πώς θα το ξεχάσουμε αυτό το πράγμα; » λέει η αδελφή του 77χρονου θύματος

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Τρικάλων αλλά και ολόκληρη τη χώρα η αποτρόπαια δολοφονία, με έναν άνδρα 46 ετών να αποκεφαλίζει με αλυσοπρίονο τον 77χρονο πατέρα του και εν συνεχεία να του κόβει και τα χέρια, μέσα στην οικογενειακή βιοτεχνία.

Να σημειωθεί ότι τους τελευταίος 4 μήνες και μετά το θάνατο της μητέρας του ο 46χρονος έμενε μαζί με τον πατέρα του μέσα στη βιοτεχνία που έγινε και το έγκλημα.

Η αδελφή του 77χρονου θύματος και θεία του δράστη ξεσπάει μετά την τραγική είδηση δηλώνοντας στο Mega: «Πώς θα το ξεχάσουμε να λέτε… Πώς θα το ξεχάσουμε αυτό το πράγμα; Δεν το περίμενα».

Πατροκτονία στα Τρίκαλα: Αποκρουστικό το σκηνικό που αντίκρυσε η Αστυνομία

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ζούσε μόνος του με τον πατέρα του μέσα στη βιοτεχνία που διατηρούσαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι τσακωμοί τους ήταν συχνοί, ποτέ όμως τόσο έντονοι για να τους ανησυχήσει κάτι.

Ο γαμπρός του θύματος δήλωσε: «Ότι είχανε καβγαδάκια πατέρας και γιος ναι, αλλά τώρα τελευταία εδώ και 4 μήνες έχασε τη μητέρα του.
Εγώ απορώ πώς έγινε αυτό και ποιοι ήταν οι λόγοι που τον ώθησαν εκεί».

«Ε καλά, σαν πατέρας με γιο δεν μαλώνουν; Εσύ δεν μάλωσες με τον πατέρα στο καμία φορά; Δεν ήταν και του σκοτωμού», είπε η αδελφή του θύματος.

Η αστυνομία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος. Το σκηνικό ήταν αποκρουστικό. Ο 77χρονος ήταν ήδη δύο μέρες νεκρός και δίπλα του ο 46χρονος γιος του που είχε προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό του.

"Είχε διαύγεια"

Ο Κωσταντίνος Γρηγορίου, διοικητής γενικού νοσοκομείου Τρικάλων σχολίασε σχετικά με τον δράστη:

«Είχε διαύγεια πνεύματος, ήταν λίγο σοκαρισμένος, και κατά ομολογία των αστυνομικών είχε δολοφονήσει τον πατέρα του με αλυσοπρίονο».

Ο 46χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων. Από εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να πάει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Τα τραύματα που είχε στον αυχένα έπρεπε να εξεταστούν από νευροχειρουργό.

Απαντήσεις για τον τρόπο έγινε η στυγερή δολοφονία θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή, με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο να νοσηλεύεται προς το παρόν φρουρούμενος.

Η αδελφή του θύματος και θεία του πατροκτόνου είπε μιλώντας στην εκπομπή του Live News: «Εδώ και 15 με 20 χρόνια ο ανιψιός μου είχε κατάθλιψη, δεν ήταν ψυχοπαθής. Έπαιρνε χάπια, αλλά τα σταμάτησε αφού ήταν καλά. Τον ”τίναξε” ο θάνατος της μητέρας του που τώρα έκλεισε τέσσερις μήνες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ