Τραγωδία στην Ίο: Θρίλερ για τα αίτια θανάτου των δύο Ιρλανδών - Ερωτηματικό αν τα παιδιά είχαν καταναλώσει νοθευμένο αλκοόλ

Τραγωδία στην Ίο: Θρίλερ για τα αίτια θανάτου των δύο Ιρλανδών - Ερωτηματικό αν τα παιδιά είχαν καταναλώσει νοθευμένο αλκοόλ

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων θα δείξουν τις πραγματικές αιτίες θανάτου των δύο νεαρών Ιρλανδών μαθητών, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους με διαφορά λίγων ωρών στο νησί της Ίου, όπου βρέθηκαν για διακοπές.


Ο ιατροδικαστής Πειραιά Γιάννης Δούζης, που εξέτασε τα δύο αγόρια, καταχώρισε προς το παρόν τους θανάτους ως απροσδιόριστους. Και αυτό διότι θέλει να πάρει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων -τοξικολογικών και ιστολογικών- προκειμένου να απαντήσει με βεβαιότητα στο τι οδήγησε στον θάνατο τα δύο αγόρια.

Το αλκοόλ

Τα θύματα, μαζί με ακόμη 68 συμμαθητές τους από το Κολέγιο Σεντ Μάικλ του Δουβλίνου, βρέθηκαν στην Ίο για τη γιορτή αποφοίτησής τους. Αυτό που κατέθεσαν οι συμμαθητές των δύο νεαρών Ιρλανδών ήταν ότι από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησαν να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ο Άντριου Ο’ Ντόνελ λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου είπε στους φίλους του ότι φεύγει με τα πόδια για να πάει να κοιμηθεί. Τα ξημερώματα οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν και τον εντόπισαν νεκρό σε γκρεμό στην περιοχή Γερμανώλη. Ο Μαξ Ουόλ, παιδικός φίλος του Άντριου, που τον έψαχνε επί μία ημέρα, στο άκουσμα της είδησης υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε επιτόπου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Δούζη, ο Άντριου Ο’ Ντόνελ έφερε ένα κάταγμα στο κεφάλι και ελαφρότερα τραύματα στο σώμα. Ως προς το δεύτερο αγόρι, τον Μαξ Ουόλ, εντοπίστηκαν κατά τη νεκροτομή ευρήματα ιστορικού προβλημάτων καρδιάς. Και εκείνος είχε ένα τραύμα στο κεφάλι, προφανώς από την πτώση στο έδαφος μόλις έπαθε το καρδιακό επεισόδιο. Αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί είναι να μάθουν αν τα παιδιά είχαν καταναλώσει νοθευμένο αλκοόλ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ