Θρίλερ στην Ευρυτανία με την εξαφάνιση της Ευριδίκης: Υποβρύχιο drone θα σκανάρει το βυθό της λίμνης - Ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει στο ίδιο μέρος

Θρίλερ στην Ευρυτανία με την εξαφάνιση της Ευριδίκης: Υποβρύχιο drone θα σκανάρει το βυθό της λίμνης - Ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει στο ίδιο μέρος

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης που αγνοείται από τις 22/9 στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία. Διασώστες της ΕΜΑΚ και εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να βρουν κάποιο «ίχνος» της στο βυθό της λίμνης.

Επιπλέον, νέα στοιχεία στην υπόθεση δίνει βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Star από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, καθώς κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την 48χρονη να κινείται το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 13:12, προς τη λίμνη, πριν η Ευρυδίκη μιλήσει στο τηλέφωνο με τη δικηγόρο της και ξεκινήσει η αναζήτησή της.

Το σημείο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 12 χιλιομέτρων από τη λίμνη, κάτι που σημαίνει πως μετά από 20 λεπτά θα μπορούσε να έχει φτάσει στο σημείο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο. Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση της 48χρονης έχουν ήδη λάβει το βίντεο και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Σήμερα το πρωί, υποβρύχιο drone τελευταίας τεχνολογίας θα συνδράμει στο έργο των δυτών καθώς θα «σκανάρει» τον βυθό της λίμνης των Κρεμαστών.

Πριν από 25 χρόνια

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το Star, ο πατέρας της αγνοούμενης είχε αυτοκτονήσει πριν από 25 χρόνια. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η εξαφάνιση της Ευρυδίκης έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην αστυνομία Καρπενησίου και πλέον εξετάζεται αν τα σημειώματα που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της είναι πράγματι δικά της ή αν πρόκειται για άλλον γραφικό χαρακτήρα.

Η 48χρονη φέρεται να είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, και να είχε αποδεχτεί μεγάλη κληρονομιά. Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της Ευρυδίκης βρίσκεται στο σημείο των ερευνών από το πρωί μέχρι το βράδυ, ωστόσο δε θέλει να κάνει δηλώσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ