Καρπενήσι: Αγνοείται για 5η μέρα η 48χρονη - Συνεχίζονται οι έρευνες - «Εν δράσει» το drone

Καρπενήσι: Αγνοείται για 5η μέρα η 48χρονη - Συνεχίζονται οι έρευνες - «Εν δράσει» το drone

Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης από το Καρπενήσι, η οποία παραμένει αγνοούμενη από το βράδυ της Πέμπτης.

Γονείς, συγγενείς, φίλοι και δύτες ψάχνουν παντού την 48χρονη, με τις έρευνες να παραμένουν ακόμη άκαρπες. Μάλιστα, σήμερα το πρωί αναμένεται να φτάσει και το υποβρύχιο drone της εθελοντικής ομάδας της ΟΦΚΑΘ από την Θεσσαλονίκη και θα κάνουν μία προσπάθεια καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, στο σημείο επιχειρούσαν επί δύο ημέρες και οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού. Παρόλο που εγκυμονεί ο κίνδυνος και για τους δύτες από τα φερτά υλικά που υπάρχουν στη λίμνη Κρεμαστών, δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν επαρκώς.

Το drone έχει δραστικό βεληνεκές στα 150 μέτρα, με τα 100 μέτρα να είναι μία μέση απόσταση που θα μπορούσε να είναι εύχρηστο και να παίρνει εντολές για να κινείται χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, είναι ευλύγιστο και έχει 4 κινητήρες – έλικες, κάμερα και φωτισμό led, και θα μπορούσε να σαρώσει τον βυθό χωρίς προβλήματα. Το drone θα κατέβει ακριβώς στο στίγμα που έχει δώσει ο Ερυθρός Σταυρός.

Δείτε το βίντεο:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS