Σύμη: Έρευνες και με ελικόπτερο για τον Βρετανό παρουσιαστή -Νέο βίντεο  ντοκουμέντο με τον παρουσιαστή του BBC

Σύμη: Έρευνες και με ελικόπτερο για τον Βρετανό παρουσιαστή -Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον παρουσιαστή του BBC

Κορυφώνεται η αγωνία για τον γνωστό παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος αγνοείται από την Τετάρτη και συγκεκριμένα από τη στιγμή που έφυγε μόνος του από την παραλία του Αγίου Νικολάου στην Σύμη, όπου βρισκόταν με την σύζυγό του και φίλους.

Νέο βίντεο του BBC δείχνει τον 67χρονο να περπατά κρατώντας μια ομπρέλα δίπλα στη μαρίνα στο χωριό Πέδι, κατευθυνόμενος προς τα βράχια. Όπως φαίνεται, ο Μόσλεϊ περπατά με σταθερό βήμα, χωρίς να δείχνει να τον απασχολεί κάτι.

Στο μεταξύ η σύζυγός του, Κλερ έκανε μια συγκινητική δήλωση στο BBC, τονίζοντας: «Έχουν περάσει τρεις ημέρες από τότε ο Μάικλ έφυγε από την παραλία για να κάνει έναν περίπατο. Οι πιο μακριές και αβάσταχτες ημέρες για εμένα και τα παιδιά μου. Οι έρευνες συνεχίζονται και η οικογένειά μας είναι ευγνώμων στους ανθρώπους της Σύμης, στις ελληνικές και βρετανικές Αρχές που εργάζονται ακούραστα για να βρουν τον Μάικλ. Δεν χάνουμε την ελπίδα μας».

Στο νησί έχουν φτάσει και τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία βοηθούν στις έρευνες για τον πατέρα τους.

Δήμαρχος Σύμης: «Δεν ξέρουμε γιατί επέλεξε να περπατήσει μόνος σε συνθήκες καύσωνα»

Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζουν στο Πέδι. Όπως είπε στο OPEN ο Δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, «οι κάμερες έδειξαν ότι σκοπός του Μόσλεϊ δεν ήταν να επιστρέψει στον Γιαλό αλλά να πάει στην απέναντι πλευρά, προς την παραλία της Αγίας Μαρίνας. Εκεί το μονοπάτι είναι πολύ δύσβατο. Το θέμα είναι γιατί έφυγε μόνος του από την παραλία του Αγίου Νικολάου, χωρίς την σύζυγο και τους φίλους του, γιατί δεν είχε μαζί του το κινητό, γιατί δεν σταμάτησε έστω στο Πέδι να πιει έναν καφέ ή νερό για να δροσιστεί, αλλά συνέχισε την «τρελή πορεία» του προς την Αγία Μαρίνα».

«Οι Αρχές έχουν καταλήξει ότι μάλλον είναι απέναντι σε εκείνο το σημείο. Σήμερα θα τελειώσει το θέμα και εύχομαι να βρεθεί ζωντανός Τα 4 παιδιά του είναι ήδη στην Σύμη. Μίλησα στην σύζυγό του και της είπα ότι ο Δήμος και η τοπική κοινωνία είναι δίπλα τους. Είναι κρίμα να συμβεί αυτό σε ένα νησί που έχει μικρή έκταση, με ποιοτικό τουρισμό, δεν έχει εγκληματικότητα – αυτό πρέπει να το διαγράψουμε. Πιστεύω ότι ήταν μια άτυχη στιγμή για τον άνθρωπο και επέλεξε να περπατήσει σε τέτοιες άσχημες καιρικές συνθήκες με υπερβολική ζέστη. Γιατί το έκανε δεν μπορούμε να καταλάβουμε» πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ