Στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων ο 28χρονος που ασέλγησε σε βάρος 4χρονου στο Αγρίνιο

Στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων ο 28χρονος που ασέλγησε σε βάρος 4χρονου στο Αγρίνιο

Στον στρατιωτικό ανακριτή στα Ιωάννινα οδηγήθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 8 το πρωί, ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου αγοριού την περίοδο που υπηρετούσε στον Στρατό, το καλοκαίρι του 2021.

Ο 28χρονος έφτασε στο Στρατοδικείο μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο 28χρονος επιμένει ότι η καταγγελία εις βάρος του έχει εκδικητικό χαρακτήρα, αρνούμενος τις πράξεις του.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε το 4χρονο παιδί

Η υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος 4χρονου αγοριού έχει προκαλέσει σοκ στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τις τότε αποκαλύψεις, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον 4χρονο γιο του.

Η γυναίκα που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι.

Οι γονείς του αγοριού υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του. Απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ