Αγρίνιο: Άφαντος ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι - Μένει σε νησί ή στο εξωτερικό

Αγρίνιο: Άφαντος ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι - Μένει σε νησί ή στο εξωτερικό

Άφαντος παραμένει ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονου αγοριού το οποίο πρόσεχε η μητέρα του. Ο ποδοσφαιριστής έχει κληθεί σε απολογία στις 31 Οκτωβρίου.


Πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του, αναφέρουν ότι ο 28χρονος έχει εγκαταλείψει την πόλη του Αγρινίου και διαμένει σε κάποιο νησί ή ακόμα και στο εξωτερικό μέχρι να απολογηθεί ενώπιον του στρατιωτικού εισαγγελέα στα Γιάννενα την τελευταία ημέρα του μήνα.

Σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν, ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται ότι ασέλγησε στο 4χρονο αγόρι, και επιμένει ότι η καταγγελία εις βάρος του έχει εκδικητικό χαρακτήρα.

Η οικογένειά του βρίσκεται στο Αγρίνιο αποφεύγοντας τα βλέμματα και τον κόσμο της τοπικής κοινωνίας μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του παιδιού τους.

Σε βάρος του Δημήτρη Κραβαρίτη ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ' εξακολούθηση.

Η υπόθεση της φερόμενης ασέλγειας εις βάρος τετράχρονου αγοριού είχε σοκάρει το Αγρίνιο, όταν ήρθε στην επιφάνεια στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του.

Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι. Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του. Απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS