Αγρίνιο: Ο εφιάλτης που βίωνε ο 4χρονος ήρθε στο φως από μια ζωγραφιά του

Αγρίνιο: Ο εφιάλτης που βίωνε ο 4χρονος ήρθε στο φως από μια ζωγραφιά του

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού που έλαβε χώρα στο Αγρίνο.

Ειδικότερα, ένας 28χρονος, με τις «πλάτες» της μάνας του, η οποία ήταν babysitter του παιδιού, ασελγούσε στο 4χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής, ονόματι Δημήτρης Κραβαρίτης, τον καιρό που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις τεσσάρων χρονών παιδί, ήταν φαντάρος σε κοντινή περιοχή και συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο δούλευε ως νταντά του.

Όταν όμως η 52χρονη γυναίκα ανακάλυψε τις αποτρόπαιες πράξεις του γιου της, όχι μόνον τις συγκάλυπτε, αλλά του επέτρεπε να τις διαπράττει κατ’ εξακολούθηση.

Η ζωγραφιά τα μαρτύρησε όλα

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποια ζωγραφιά του.

Τότε απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Το καλοκαίρι του 2021 η καταγγελία

Ήταν καλοκαίρι του 2021, όταν ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη, τότε, γυναίκα και τον γιο της για κακοποίηση του 4χρονου γιου του.

Η γυναίκα ήταν η babysitter του παιδιού και γι’ αυτόν τον λόγο ο γιος της είχε εύκολη πρόσβαση στο αγοράκι.

Τα στοιχεία του 28χρονου

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον Κραβαρίτη Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS