Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διευθυντής δημοτικού σχολείου για ασέλγεια σε ανήλικη και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διευθυντής δημοτικού σχολείου για ασέλγεια σε ανήλικη και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Δάσκαλος σε περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ αναμένεται να απολογηθεί στην αρμόδια ανακριτική Αρχή.

Προηγήθηκε μήνυση 28χρονης (σήμερα), σύμφωνα με την οποία τα όσα καταγγέλλει η ίδια συνέβησαν πριν από 14 χρόνια. Ακολούθησε έρευνα των διωκτικών αρχών κατόπιν εισαγγελικής εντολής και στην κατοχή του δασκάλου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια. Υπό αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και κρατείται ενόψει της απολογίας του στον ανακριτή.

Οι πράξεις που περιγράφονται στο ένταλμα είναι για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για εν ενεργεία δάσκαλο που σήμερα είναι διευθυντής σε δημοτικό σχολείο, ενώ η μηνύτρια δεν υπήρξε μαθήτριά του αλλά συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS