Ρόδος: Εντοπίστηκε ζωντανή από περιπατητή η 44χρονη που είχε εξαφανιστεί

Ρόδος: Εντοπίστηκε ζωντανή από περιπατητή η 44χρονη που είχε εξαφανιστεί

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτήν τη στιγμή επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την ταυτοποίηση μιας γυναίκας που βρέθηκε από αλλοδαπό περιπατητή σε βουνό στα Μάσσαρη της Ρόδου και πιθανολογείται πως πρόκειται για την 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, η οποία είχε εξαφανιστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έδωσε το όνομά της στον περιπατητή που ενημέρωσε τρίτους και εκείνοι την ΕΛΑΣ που έσπευσε στο σημείο.

Λίγο αργότερα, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησαν την ταυτότητας της 44χρονης μητέρας η οποία σύμφωνα με την «Δημοκρατική», δείχνει εξαντλημένη.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία πήρε τις προηγούμενες ημέρες κατάθεση από τον 67χρονο κτήτορα του ησυχαστηρίου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο Ρόδου, μετά τις φήμες ότι είχε πέσει «θύμα» ψευτοϊερέα που βρίσκεται σε μοναστήρι μη αναγνωρισμένο από τη Μητρόπολη Ρόδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες, η 44χρονη φέρεται να ρωτούσε περαστικούς για ένα μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ