Πύργος: Χειρουργήθηκε στο μάτι ο 15χρονος μετά την επίθεση με σκουπόξυλο από 16χρονο

Πύργος: Χειρουργήθηκε στο μάτι ο 15χρονος μετά την επίθεση με σκουπόξυλο από 16χρονο

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών νοσηλεύεται ο ανήλικος που έπεσε θύμα εκφοβισμού και επίθεσης από συνομήλικούς του στον Πύργο.

Ο 15χρονος από τον Πύργο έχρηζε χειρουργικής επέμβασης, έπειτα από ισχυρό πλήγμα που φέρεται να δέχθηκε στο μάτι του από 16 χρόνο. Πιο συγκεκριμένα και όπως προκύπτει από το οικογενειακό περιβάλλον του πρώτου, ο 16χρονος, άνευ λόγου και αιτίας, και χωρίς να έχει προηγηθεί φραστικό ή άλλης μορφής επεισόδιο, έπληξε με βίαιο τρόπο το μάτι του 15χρονου με σκουπόξυλο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Πύργος: Πώς έγινε η επίθεση στον 15χρονο

Το εν λόγω επεισόδιο έλαβε χώρα στο σπίτι του 16χρονου. Οι παριστάμενοι, άλλοι νέοι, ανήλικοι και ένας 18χρονος, καθώς και ο 16χρονος φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας του θύματος, φαίνεται πως άσκησαν και ψυχολογική βία σε βάρος του 15χρονου, ώστε να μην αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά να πει ότι χτύπησε άθελά του σε παντζούρι, το οποίο έλεγε τις πρώτες ώρες τόσο στους ιατρούς που τον εξέταζαν, όσο και στους γονείς του.

Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα διακομίστηκε στο «Καραμανδάνειο» στην Πάτρα, όπου και υπεβλήθη σε τουλάχιστον μίας ώρας χειρουργείο. Παρακολουθείται από οφθαλμιάτρους στην Πάτρα, ενώ οι γονείς του ζήτησαν την εξέτασή του από Ιατροδικαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» η όρασή του 15χρονου παρουσίασε βελτίωση.

Το περιστατικό διερευνάται πλέον από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ενώ σε βάρος του 16χρονου φερόμενου ως δράστη, η οικογένεια του 15χρονου τραυματία κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Πατρών για πρόσκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ