Αρτέμιδα: Συμμορία ανηλίκων έκλεβε σακίδια από λουόμενους - Τους έκαναν τσακωτούς εν δράση

Αρτέμιδα: Συμμορία ανηλίκων έκλεβε σακίδια από λουόμενους - Τους έκαναν τσακωτούς εν δράση

Στην εξάρθρωση συμμορίας ανηλίκων, η οποία έκλεβε σακίδια από λουόμενους στην παραλία της Λούτσας στην Αρτέμιδα, προχώρησε η Αστυνομία.

Όπως ανακοινώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδος εξιχνιάστηκαν 31 υποθέσεις κλοπών από τις αρχές Ιουνίου έως το Δεκαπενταύγουστο, στην παραλία της Αρτέμιδος.

Ο τρόπος δράσης τους

Τα ανήλικα μέλη της συμμορίας φορώντας μαγιό κινούνταν στην έκταση της παραλίας, κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες, προβαίνοντας στην αφαίρεση σακιδίων από ψάθες την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους κολυμπούσαν.

Πώς τους έπιασαν

Τα πέντε μέλη της συμμορίας (ηλικίας από 14 έως 17 ετών) εντοπίστηκαν, μεσημβρινές ώρες της 15ης Αυγούστου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αμέσως μετά την κλοπή σακιδίου από λουόμενο στην παραλία της Λούτσας.

Οι νεαροί βλέποντας τους αστυνομικούς, που έκαναν περιπολία, πέταξαν τα κλοπιμαία και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και περισυλλέχθηκαν τα αντικείμενα που αφαίρεσαν προηγουμένως από τον παθόντα και του αποδόθηκαν. Οι νεαροί δράστες μετά από στοχευμένες αναζητήσεις και κινητοποίηση των δυνάμεων, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων- Αρτέμιδος.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για σύσταση συμμορίας με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση, καθώς και για απείθεια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ