Νίκος Παππάς: Νέο ηχητικό με απειλές σε βάρος πολίτη - «Θα κλαίει η μάνα σου η βρωμ..., απόβλητο της κοινωνίας»

Νίκος Παππάς: Νέο ηχητικό με απειλές σε βάρος πολίτη - «Θα κλαίει η μάνα σου η βρωμ..., απόβλητο της κοινωνίας»

Μία νέα συνομιλία του Νίκου Παππά ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας όπου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντάλλασε υβριστικά ηχητικά μηνύματα και απειλές με έναν πολίτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, στο ηχητικό - σοκ, ακούγεται ο Νίκος Παππάς να απειλεί έναν άνδρα λέγοντας του: «Αγράμματο σκουπίδι, άκουσε να δεις για το καλό σου. Πρόσεχε τι λες, πώς τα λες και σε ποιον τα λες. Θα σου στείλω κανένα ''πεϊνιρλί'' στο σπιτάκι σου, είσαι φακελωμένος. Πρόσεχε. Ποιο τμήμα; Ποιο τμήμα, βρε σκουπίδι αγράμματο, απόβλητο της κοινωνίας; Που θα κλαίει η μάνα σου η βρωμιάρα και ο πεταμένος ο πατέρας σου, άμα θέλω. Τέλος πάντων. Πίστεψέ με, δεν θα τους αρέσει και πολύ. Και δεν είσαι και ο πιο συμπαθής από όλους. Λοιπόν, σκουπίδι, εξαφανίσου μη σου γ@... (σ.σ.: κόβεται το ηχητικό)».

Παράλληλα, σε άλλο σημείο της συζήτησης ακούγεται να λέει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ε, ρε "πεϊνιρλί". Ε, ρε, που θα φας "πεϊνιρλάκι" εσύ, σκουπίδι. Φακελωμένε. Δεν ξέρεις τι ταυτοποίηση έχεις να φας και από ποιους. Εγώ, αγάπη μου, θα έρθω μόνο για το κ@τ@ύρ@μα. Για να σε έχω στο βιντεάκι, να το στέλνω στη μάνα σου και να είναι περήφανη για τον λεβέντη γιο που έκανε. Και στον πεταμένο τον πατέρα σου, που θα βλέπει τον γιο του να τον κατουράνε και θα πηγαίνει το βίντεο στις θείες, στα ξαδέρφια, στους φίλους και όπου γουστάρει, μόνο και μόνο για να βλέπουν τον ξεφτιλισμένο άντρα που κάνανε».

Εκτός από το ηχητικό κομμάτι, υπάρχουν και γραπτά μηνύματα τα οποία αναφέρουν: «1η ερώτηση: πόσο γρήγορα πιστεύεις ότι θα ζητάς συγγνώμη; Κάνε μια πρόβλεψη. 2η ερώτηση: πόσο πιστεύεις ότι θα κάτσεις μέσα; Μιας και είσαι και υπότροπος, μικρέ καθυστερημένε φίλε μου. Και όσο είσαι μέσα, πες μου πόσο δύσκολα θα φροντίσω να περάσει η οικογένειά σου;».

Ακούστε το ηχητικό

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ