Μπεκατώρου

Η πρώτη κατάθεση της Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα τον Νοέμβριο: «Τον είχα σαν πατέρα, ένιωθα αηδιασμένη και ανήμπορη -Εχει ισχυρή θέση στην Ομοσπονδία»

Η Σοφία Μπεκατώρου από τον Νοέμβριο του 2020 είχε καταθέσει στον Εισαγγελέα όλα όσα έζησε με τον βιασμό της από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Σήμερα μάλισε ήρθε στο φως αυτή η πρώτη κατάθεση που έδωσε η Σοφία Μπεκατώρου στη Δικαιοσύνη για ότι έγινε το 1998 στην Ισπανία. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου η Σοφία Μπεκατώρου κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της έρευνας που είχε ξεκινήσει ύστερα από παραγγελία του αθλητικού Εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας.

Αποσπάσματα από τα όσα κατέθεσε εκείνη την ημέρα η Σοφία Μπεκατώρου δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Real News.

Η Σοφία Μπεκατώρου περιγράφει πως μετά τον βιασμό της, σε ηλικία 21 ετών, ένιωθε αηδιασμένη, ανήμπορη, ακόμη κι ένοχη για ό,τι της είχε συμβεί. Πως ντρεπόταν που κάποιος που εμπιστευόταν, την είχε εκμεταλλευθεί.

 

Η κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου

«Μου πρότεινε να ανέβω στο δωμάτιο του, εγώ αρνήθηκα και στη συνέχεια προσπάθησε να με πείσει με κολακευτικά σχόλια, λέγοντας ότι δεν θα γίνει τίποτα. Στο δωμάτιο έγινε πιο φορτικός, με αποκορύφωμα τη σεξουαλική αποπλάνηση. Δυστυχώς, δεν αντιστάθηκα, διότι ένιωθα ότι είναι κάποιος που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μου και το όνειρό μου, που μόλις είχε πραγματοποιηθεί κερδίζοντας την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο Σίδνεϊ, ενώ ήλπιζα ότι θα σταματήσει από μόνος του.

Επέστρεψα στο δωμάτιο μου, ήμουν αηδιασμένη και ανήμπορη. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως ένας άνθρωπος που τον είχα σαν πατέρα μου εκμεταλλεύτηκε τη θέση ισχύος του κατά αυτόν τον τρόπο. Δεν ανέφερα τίποτα σε κανένα μέλος της ομάδας από ντροπή, νιώθοντας ένοχη που δεν είχα αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο.

Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα το ανέφερα στον σύντροφο μου, ο οποίος ήθελε να του επιτεθεί και να του ζητήσει τον λόγο, ωστόσο του ζήτησα να μην αντιδράσει, γιατί στην ομοσπονδία δεν άφηναν σε κανέναν το περιθώριο να εξελιχθεί αν δεν ήταν συμβατός με την πολιτική τους.

Ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να κατέχει σημαντική θεσμική θέση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας και επειδή θα ήθελα να προστατέψω άλλες κοπέλες, αποφάσισα να καταγγείλω το συμβάν έχοντας πλήρη επίγνωση των όσων λέω».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS