Μπεκατώρου: Στο αρχείο οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση -Εχουν παραγραφεί, υποστηρίζει ο εισαγγελέας

Μπεκατώρου: Στο αρχείο οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση -Εχουν παραγραφεί, υποστηρίζει ο εισαγγελέας

Αρχειοθετείται η εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για το βιασμό που υπέστη από πρώην ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας Νίκος Στεφανάτος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα όσα αποκάλυψε η ολυμπιονίκης και κατέθεσε ενόρκως ενώπιόν του έχουν παραγραφεί, καθώς έχουν περάσει 23 έτη από τις κατεγγελλόμενες πράξεις, καθώς το ανώτατο όριο παραγραφής είναι η 15ετία.

Η έρευνα κλείνει και για δύο ακόμα περιπτώσεις
Η έρευνα κλείνει και για δύο ακόμα περιπτώσεις γυναικών στις οποίες φέρεται να έχει αναφερθεί η ολυμπιονίκης ότι υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο μεγαλοπαράγοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες και σε αυτήν την περίπτωση οι καταγγελλόμενες πράξεις έχουν υποπέσει σε παραγραφή και ως εκ τούτου δεν εκλήθησαν να καταθέσουν.

Όμως, τα όσα αποκάλυψε ο Σοφία Μπεκατώρου οδήγησαν στην αποκάλυψη της περίπτωσης βιασμού της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας πριν από δέκα χρόνια από τον προπονητή της, που οδήγησε στην προφυλάκισή του.

Μάλιστα, η έρευνα γι' αυτόν συνεχίζεται και για πιθανή παράνομη οπλοκατοχή, καθώς ο πατέρας της αθλήτριας φέρεται να έχει καταθέσει ότι στην εξοχική οικία του προπονητή είχε δει μεγάλη ποσότητα όπλων, μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ.
Έτσι, αντίγραφο της κατάθεσης έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία Θήβας για να διενεργηθεί έρευνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS