Ηράκλειο: Στη φυλακή ο σύντροφος της μητέρας για την κακοποίηση της 3χρονης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο σύντροφος της μητέρας για την κακοποίηση της 3χρονης

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές για το 3χρονο κοριτσάκι, που φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφο της μητέρας του, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η μητέρα της ανήλικης κατηγορείται για συνέργεια.

Ο 23χρονος Παλαιστίνιος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, ενώ η 21χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ο 23χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν χτύπησε το παιδί και ότι τα σημάδια προήλθαν από πτώση που είχε στο μπάνιο. Μάλιστα, φέρεται να είπε πως, πήγε να καλέσει την σύντροφό του στο τηλέφωνο για να την ενημερώσει για το ατύχημα, αλλά… τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί.

Από την πλευρά της, η μητέρα του κοριτσιού φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Δείγμα DNA για το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η αρμόδια ανακρίτρια εξέδωσε διάταξη με την οποία ελήφθη γενετικό υλικό από τον 23χρονο Παλαιστίνιο, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού.

Ο 23χρονος, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατ’ εξακολούθηση με την μορφή της μεθοδευμένης πρόκλησης έντονου σωματικού πόνου, επικίνδυνης για την υγεία, σε βάρος ανήλικου θύματος και η 21χρονη Ελληνίδα μητέρα του παιδιού, που κατηγορείται για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη και έκθεση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, από την πλαϊνή πόρτα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το κοριτσάκι έχει αναλάβει προσωρινά η γιαγιά του (μητέρα της μητέρας του).

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν η προγιαγιά και ο προπαππούς του παιδιού, που δηλώνουν σοκαρισμένοι, μην έχοντας ιδέα για όσα συνέβαιναν.

Το κλίμα όμως στα δικαστήρια ήταν εκρηκτικό λόγω και της παρουσίας συγγενών του βιολογικού πατέρα του παιδιού, οι οποίοι ρωτούσαν με αγωνία για το παιδί και έδειχναν άγριες διαθέσεις για τον Παλαιστίνιο.

Σοκαρισμένος ο πατέρας του κοριτσιού – Επιθυμεί την επιμέλειά του

Στα δικαστήρια βρέθηκε και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, ο οποίος εξέφρασε την οργή του αλλά και την επιθυμία του, προκειμένου να αναλάβει εκείνος την επιμέλεια του κοριτσιού. Από την πλευρά του, ο παππούς – πατέρας της 21χρονης μητέρας – εξέφρασε την πεποίθηση ότι ήταν ο Παλαιστίνιος που κακοποίησε το παιδί, όσο η κόρη του απουσίαζε στη δουλειά.

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει το παιδί στην οικογένεια, εκτιμώντας ότι μπορεί να διασφαλιστεί το απαραίτητο περιβάλλον για το κοριτσάκι.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ