Σε κρίσιμο σημείο οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν

Σε κρίσιμο σημείο οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν

Στο «μηδέν» επιστρέφουν οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των ερευνών καταλήγοντας πως στα νύχια της άτυχης Καρολάιν, δεν βρέθηκε DNA, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και το σκίτσο του υπόπτου δεν οδήγησε πουθενά.

Την ίδια στιγμή σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν και έρευνες των αστυνομικών αρχών σχετικά με τον εντοπισμό του αυτοκινήτου από τις κάμερες. Πηγές αναφέρουν ότι οι κάμερες δεν βρήκαν το όχημα διαφυγής των τριών δολοφόνων – ληστών. Οι αστυνομικές αρχές έχουν επιδοθεί από την πρώτη στιγμή έναν εξονυχιστικό έλεγχο όλων των βίντεο που είχαν στη διάθεσή του σε ακτίνα δυο τετραγώνων από τη μεζονέτα όπου έγινε η ληστεία και το φονικό, ενώ τα δακτυλικά αποτυπώματα του πιλότου που βρέθηκαν στη μονωτική ταινία δικαιολογούνται, αφού όπως φέρεται να είπε στις συζητήσεις με τους αστυνομικούς, οι δράστες δεν την είχαν μαζί τους αλλά αυτός τους την έδωσε.

Επιστροφή στην σκηνή του εγκλήματος
Ο πρώτος κύκλος ερευνών, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γι' αυτο οι αστυνομικοί γυρνούν και πάλι στη σκηνή του εγκλήματος αναζητώντας τη λεπτομέρεια που θα λύσει το γρίφο.

Ψάχνουν να βρουν ένα λάθος των τριών ληστών καθώς αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν τόσο τυχεροί και συντονισμένοι στις ενέργειες τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ