Γλυκά Νερά: Γενετικό υλικό «δείχνει» τον έναν δράστη - Στο μικροσκόπιο παρόμοιες υποθέσεις (Βίντεο)

Γλυκά Νερά: Γενετικό υλικό «δείχνει» τον έναν δράστη - Στο μικροσκόπιο παρόμοιες υποθέσεις (Βίντεο)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MEGA», στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γεννητικό υλικό με τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια να αναμένεται να ρίξουν «φως» στη δολοφονία της νεαρής μητέρας.

Οι αρχές από τους εκατοντάδες φακέλους από τις κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια βορείων προαστίων έχουν βάλει στο στόχαστρό τους για ανάλυση 12 περιστατικά. Σε αυτά είχαν εμπλοκή περισσότεροι από 30 κακοποιοί, οι οποίοι τις επόμενες ώρες θα μπουν στο μικροσκόπιο για το πού βρίσκονταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ο 32χρονος πιλότος κατάφερε, παράλληλα, να δώσει περιγραφή των κακοποιών, με τις αρχές να επιχειρούν να αναδείξουν γενετικό υλικό προβαίνοντας στις αναλύσεις τέτοιων ευρημάτων με μιτοχονδριακές αναλύσεις.

Από την εξερεύνηση της σκηνής του εγκλήματος της 20χρονης Καρολίνας, εντοπίστηκαν τρίχες με… ρίζες, οι οποίες εξετάζεται αν ανήκουν στο ζευγάρι ή σε «ξένο» άτομο, που σε μεγάλο ποσοστό θα ανήκουν στον δολοφόνο. Στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αισιοδοξούν πως είναι κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον ενός εκ των τριών δραστών. Παρόμοια ευρήματα αλλά με λανθάνοντα, προς το παρόν, αποτελέσματα, προκύπτουν από σωματικές εκκρίσεις, όπως ιδρώτας, η συλλογή των οποίων έγινε από τα χέρια, τα νύχια και το σώμα της άτυχης κοπέλας.

Στο εργαστήριο DNA, γίνονται οι μοριακές αναλύσεις των ευρημάτων που συνέλεξαν τα κλιμάκια των εγκληματολογικών εργαστηρίων και γίνεται ο διαχωρισμός του γενετικού υλικού από τα πειστήρια με φυσικό τρόπο αλλά και ρομποτικό.

Γενετικό υλικό και αποτυπώματα που συλλέχθηκαν από το σπίτι της οικογένειας, τοποθετούνται σταδιακά στην τράπεζα δεδομένων σεσημασμένων ατόμων αλλά και σε αυτή με περίπου 165.000 «ορφανά» αποτυπώματα και DNA.

 

Μυστήριο με κατάθεση 15.000 ευρώ
Την ίδια ώρα, ερευνάται και μια σοβαρή μαρτυρία, που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» λίγες ώρες μετά τη ληστεία και την άγρια δολοφονία της 20χρονης.

Η γυναίκα που κάλεσε στην εκπομπή, ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο άτομα έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σε ένα ATM, όπως αναφέρει το anikolouli.gr. «Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της» ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS