Η Άννα «έδειξε» τον δολοφόνο της - Πώς οι Αρχές έφτασαν στον 35χρονο Μπανγκλαντεσιανό που σκότωσε την τρανς

Η Άννα «έδειξε» τον δολοφόνο της - Πώς οι Αρχές έφτασαν στον 35χρονο Μπανγκλαντεσιανό που σκότωσε την τρανς

Η μάχη που έδωσε η Άννα Ιβάνκοβα τα ξημερώματα της 10ης Ιουλίου για να κρατηθεί στη ζωή ήταν ο πλέον καθοριστικός παράγοντας για να φτάσουν οι Αρχές και συγκεκριμένα το τμήμα Ανθρωποκτονιών στον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, λοιπόν, ο 35χρονος Μπανγκλαντεσιανός με όνομα Gazi Mohim φέρεται να είναι εκείνος που το πρωί εκείνης της Δευτέρας μπήκε στο σπίτι της Άννας Ιβάνκοβα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οδηγήθηκε σε ομηρικό καβγά με την 46χρονη τρανς γυναίκα, που κατέληξε στο έγκλημα.

Η πλάτη του θύματος ήταν γεμάτη χαρακιές από ψαλίδι, ενώ έφερε δύο βαθιά τραύματα στο λαιμό από το ίδιο αντικείμενο και το κεφάλι της έφερε αλλεπάλληλα τραύματα, πιθανόν από κηροπήγιο, έχοντας σχεδόν παραμορφωθεί. Ένα από τα πλέον καθοριστικά στοιχεία για την ταυτοποίηση του 35χρονου δράστη του εγκλήματος ήταν τα τραύματα που υπήρχαν σε ορατά σημεία λόγω της πάλης του με την Άννα: στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο αυτί, αλλά και στα χέρια. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως οι Αρχές διαπίστωσαν πως λίγες ώρες μετά το φονικό ο 35χρονος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, προκειμένου να του περιποιηθούν τα τραύματα.

Σύμφωνα με όσα κατά πληροφορίες ανέφερε η γνωμάτευση, τα τραύματα του κατηγορουμένου επήλθαν από «τέμνον όργανο», πιθανότατα, δηλαδή, κάτι αιχμηρό.

Εικάζεται πως η Άννα είχε χρησιμοποιήσει κάποιο αντικείμενο ή ακόμα τα νύχια και τα δόντια της.

Άλλωστε, υπάρχουν βιντεοληπτικά τεκμήρια πως τόσο τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας όσο και αργότερα, γύρω στις δέκα το πρωί, ο 35χρονος Μπανγκλαντεσιανός εισήλθε και αντίστοιχα εξήλθε του ισόγειου διαμερίσματος στην οδό Φυλής 130Α. Μάλιστα, κατά τη διαφυγή του από το παράθυρο φαίνονται και τα τραύματά του, αλλά και ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία εντοπίστηκαν κατά την έρευνα μετά τη σύλληψή του.

Η σύλληψη

Όταν διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, κατευθύνθηκε προς το κέντρο και συγκεκριμένα προς την Ομόνοια.

Εκεί, σύμφωνα με πηγές, πήγε σε πολυκατοικία της 3ης Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στον αριθμό 19, όπου διέμενε μόνιμα, ωστόσο λίγο αργότερα φέρεται να άλλαξε προσωρινά μέρος διαμονής, πηγαίνοντας να μείνει σε χώρο με άλλους συμπατριώτες του.

Οι Αρχές διαπίστωσαν πως ο 35χρονος εργαζόταν, δεν είχε ποινικό μητρώο, αλλά κατά τα φαινόμενα είχε διπλή ζωή. Αρκετά ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται πως πάσχιζε να βρει ταίρι. Ένα σενάριο αναφέρει πως η Άννα ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του, ωστόσο εκείνος ζητούσε αποκλειστικότητα, κάτι που δεν φαίνεται να ενδιέφερε τη 46χρονη.

Την ώρα που ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το συμβάν, στα εγκληματολογικά εργαστήρια ερευνούν αν στις πληγές του μπορεί να εντοπιστεί το DNA της 46χρονης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ