Δολοφονία Αναστάζια: Επιστρέφει στην Κω ο Πολωνός ντετέκτιβ - Από στιγμή σε στιγμή τα αποτελέσματα του DNA

Δολοφονία Αναστάζια: Επιστρέφει στην Κω ο Πολωνός ντετέκτιβ - Από στιγμή σε στιγμή τα αποτελέσματα του DNA

Πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

«Το Σάββατο ίσως επιστρέψω στην Ελλάδα. Ωστόσο, η μητέρα της Αναστάζια και ο Μίχαλ θα παραμείνουν στην Πολωνία»», δήλωσε στο newsit.gr ο Dawid Burzacki, ο Πολωνός ιδιωτικός αστυνομικός που διορίστηκε από την οικογένεια της αδικοχαμένης Αναστάζια για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι το πολωνικό κράτος και οι αρχές της Πολωνίας από την πρώτη στιγμή έχουν μπει στη μάχη για να βρεθεί ο ένοχος.

«Βρισκόμαστε στην Πολωνία και αναλύουμε το υλικό και τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί. Περιμένουμε έγγραφα από την εισαγγελία για να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί», πρόσθεσε ο ιδιωτικός αστυνομικός.

Σε αναμονή για τα ευρήματα από το κινητό και τις εξετάσεις DNA

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα για το DNA από τα νύχια της 27χρονης και να ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Απαντήσεις θα δώσει και το κινητό, το οποίο έχει παραδοθεί στην αστυνομία, αλλά χωρίς την κάρτα sim.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του χθες, Τετάρτη 21/06.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της αρπαγής και προφυλακίστηκε καθώς είναι ύποπτος φυγής. Ενώπιον του Ανακριτή, φέρεται να ανασκεύασε όσα είχε αρχικά υποστηρίξει περί σεξουαλικής επαφής με την νεαρή γυναίκα.

Πλέον ισχυρίζεται πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη όταν αυτή πήγε σπίτι του.

«Δεν συνευρέθηκα ποτέ σεξουαλικά με την 27χρονη. Ήρθε στο σπίτι μου, γιατί ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί ήταν και ο Πακιστανός συγκάτοικός μου. Έκατσε για λίγη ώρα και μετά από λίγο την πήγα με το μηχανάκι μου 100 – 200 μέτρα μακριά από μια ταβέρνα στο Μαρμάρι. Εκεί την περίμενε ο σύντροφός της», φέρεται να υποστήριξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ