Εξαφανίστηκε 22χρονη στα Χανιά: Ελπίδες δίνει τηλεφώνημά της ότι βρίσκεται στην Πελοπόννησο

Εξαφανίστηκε 22χρονη στα Χανιά: Ελπίδες δίνει τηλεφώνημά της ότι βρίσκεται στην Πελοπόννησο

Τουλάχιστον «περίεργη» μπορεί να χαρακτηριστεί η υπόθεση εξαφάνισης μιας 22χρονης από τα Χανιά, για την οποία έβγαλε και «Missing Alert» το «Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς η ίδια έχει αφήσει πίσω της ένα παιδί 2 ετών.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, φαίνεται ότι οι αστυνομικές αρχές εντοπίζουν τα ίχνη της στην Πελοπόννησο. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, είτε αστυνομικοί είτε μέλη της οικογένειάς της είχαν επικοινωνία κατά τη χθεσινή ημέρα (10/1), ωστόσο η φερόμενη ως 22χρονη που μίλησε στο τηλέφωνο δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που βρίσκεται για να δηλώσει την παρουσία της και να σταματήσουν οι έρευνες.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 22χρονης στα Χανιά

Ωστόσο από τη μέρα που φέρεται να επικοινώνησε με την ανήλικη γειτόνισσά της, η οποία αναζητείται τώρα από την Αστυνομία για να καταθέσει, η 22χρονη μητέρα δεν επικοινώνησε με την οικογένειά της.

Η Παλόμα Ζερελλάρι, μητέρα ενός 2χρονου παιδιού, αλλοδαπή Ρομά που διαμένει στην Κρήτη, εξαφανίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2023, ωστόσο η οικογένεια δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές των Χανίων μόλις στις 9 Ιανουαρίου.

Το πιο περίεργο ωστόσο είναι η πληροφορία που αναφέρει ότι η εξαφανισθείσα μια μέρα μετά που έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή της, δηλαδή στις 13 Δεκεμβρίου 2023, από την οικογένειά της φέρεται να έστειλε ένα μήνυμα στο Viber σε γειτόνισσα της μητέρας της, ζητώντας της να μεταφέρει στα μέλη της οικογένειά της ότι είχε κλεφτεί με κάποιον άνδρα!

Το μήνυμα φέρεται να αναφέρει κατά δήλωση προς την μητέρα της αγνοούμενης από την ανήλικη παραλήπτρια «Κλέφτηκα με έναν άνδρα». Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα, όπως τι ακριβώς έχει συμβεί με την 22χρονη, που μπορεί να βρίσκεται και αν είναι δικό της το μήνυμα στο viber της ανήλικης γειτόνισσας.

Η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει καμία εξέλιξη στις έρευνές της καθώς αναζητούνται μάρτυρες και φυσικά η ανήλικη που έλαβε το μήνυμα στο Viber για να καταθέσει και να προσκομίσει το μήνυμα, την ύπαρξη του οποίου επικαλέστηκε σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της αγνοούμενης.

Η οικογένειά της δεν είχε νέα της από τις 13 Δεκεμβρίου που φέρεται να έστειλε το μήνυμα ως τις 9 Ιανουαρίου, ενώ οι πληροφορίες που δίνονται στις αρχές από την μητέρα της που δήλωσε την εξαφάνισή της είναι πολύ λίγες και με δυσκολία.

Τα ορόσημα στην υπόθεση είναι τα εξής:

12 Δεκεμβρίου 2023 – Η Παλόμα Ζερελλάρι εξαφανίζεται από το σπίτι της
13 Δεκεμβρίου 2023 – Στέλνει μήνυμα στο viber ανήλικης γειτόνισσας, κατά δήλωση της γειτόνισσας προς τη μητέρα της αγνοούμενης που δήλωσε την εξαφάνισή της χθες, για τους λόγους που εξαφανίστηκε
8 Ιανουαρίου 2023 – Ενημερώνεται το «Χαμόγελο του Παιδιού»
9 Ιανουαρίου 2023 – Δηλώνεται η εξαφάνισή της στην Αστυνομία και εκδίδεται «Missing Alert»

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 22χρονης

Στην ανακοίνωσή του για Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρεται:

«Στις 12/12/2023, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από τα Χανιά Κρήτης, η Ζερελλάρι Παλόμα, 22 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 08/01/24 για την εξαφάνιση της και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ζερελλάρι Παλόμα έχει ύψος 1.65 μ., έχει κανονικό βάρος, πυρόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πολύχρωμο πουκάμισο και ροζ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ