Έγκλημα στη Ρόδο: Σε «ήρεμη ψυχική κατάσταση» η δολοφονία του 46χρονου εργολάβου - Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες

Έγκλημα στη Ρόδο: Σε «ήρεμη ψυχική κατάσταση» η δολοφονία του 46χρονου εργολάβου - Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες της δολοφονίας του 46χρονου εργολάβου στη Ρόδο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα dimokratiki έφερε στο φως το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 53χρονου ξενοδόχου, ο οποίος, μαζί με τον 20χρονο γιο του, δολοφόνησε τον άτυχο 46χρονο.

Στο ένταλμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι το έγκλημα τελέστηκε «σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Τι αναφέρει το ένταλμα σύλληψης


Ειδικότερα, στο ένταλμα αναφέρεται: «Την 28-08-2022, από κοινού με τον συγκατηγορούμενό του (…), ενεργώντας κατόπιν συναπόφασης και με κοινό δόλο, ευρισκόμενοι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αφαίρεσαν τη ζωή άλλου.

Πλέον συγκεκριμένα, στο Φαληράκι Ρόδου, την ανωτέρω ημέρα και περί ώρα 23:00, κατόπιν φραστικού επεισοδίου που είχε με τον (…) του (…), έμπροσθεν του ξενοδοχείου με την επωνυμία (…), ιδιοκτησίας του και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο των δωματίων, πλησίον των κάδων απορριμμάτων, ενεργώντας από κοινού, με τη χρήση ενός σχοινιού χρώματος μπλε, το οποίο με βία, τύλιξαν γύρω από τον λαιμό του ανωτέρω, σφίγγοντας αυτόν, επέφεραν τον θάνατό του.

Εν συνεχεία, δε, τοποθέτησαν το πτώμα του ανωτέρω στο (…), μάρκας MITSUBISHI, μοντέλο L 200, ιδιοκτησίας του κατηγορουμένου και το απέρριψαν σε ορεινή ερημική περιοχή στην Ψίνθο Ρόδου, ενώ μετέφεραν το υπ’ αριθ. (…). αυτοκίνητο, μάρκας OPEL μοντέλο ZAFIRA, ιδιοκτησίας του ανωτέρω θανόντος και το εγκατέλειψαν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στις Καλυθιές Ρόδου.

Τονίζεται ότι από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης και ιδίως από τη βιαιότητα που επέδειξε προς τον παθόντα, τελώντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τυλίγοντας ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του, από την περιφρόνηση και απαξία την οποία επέδειξε προς το έννομο αγαθό της ζωής του θανόντος, απορρίπτοντας στη συνέχεια το πτώμα του σε ερημική τοποθεσία, καθώς και από την προσπάθεια αποπροσανατολισμού των αρχών με την εγκατάλειψη του Ι.X. του θανόντος σε έτερη τοποθεσία από αυτήν του πτώματός του και την εντολή του προς τον τεχνικό καμερών του ξενοδοχείου ιδιοκτησίας του να διαγράψει το συλλεχθέν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου του, με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του, προκύπτει η επικινδυνότητα του χαρακτήρα του».

Η έκθεση του ιατροδικαστή


Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη dimokratiki, ο ιατροδικαστής δεν υπέβαλε ούτε χθες αρμοδίως την έκθεσή του.

Ωστόσο, προφορικώς έχει εκθέσει πως, παρότι βρέθηκαν σημάδια στον λαιμό, προφανώς από σχοινί, δεν είναι δυνατόν να αποφανθεί αν υπήρξε πνιγμός με κλείσιμο των αεραγωγών του θύματος λόγω της καταστάσεως προχωρημένης σήψεως στην οποία βρέθηκε το θύμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ