Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που δολοφονήθηκε

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που δολοφονήθηκε

Νεκρή από τα πυρά πρώην συντρόφου της έπεσε η νεαρή Δ.Ζ, στην Ρόδο, με μία ακόμη γυναικοκτονία να σοκάρει το πανελλήνιο.

Οι πληροφορίες της «Δημοκρατικής» αναφέρουν ότι η εκπαιδευτικός, που διατηρούσε σχέση με τον δράστη Κ.Μ. και φέρεται να είχε διακόψει πρόσφατα, στάθμευε το αυτοκίνητο της στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Τότε, ο δράστης που επέβαινε σε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο την προσέγγισε και την σκότωσε πυροβολώντας την με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές και διέφυγε από το σημείο.


Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την άμεσο δράση και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο και με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράση. Πληροφορίες υποστηρίζουν στο όχημα επέβαινε και δεύτερο άτομο, ωστόσο, προς το παρόν αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αστυνομικοί της σήμανσης και ο ιατροδικαστής συγκέντρωναν στοιχεία και βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες από την καραμπίνα ενώ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του δράστη.

Λίγη ώρα αργότερα ενημερώθηκαν για δεύτερο πυροβολισμό στην οδό Μητροπολίτη Ιωακείμ στον συνοικισμό Θεοτόκου. Εκεί βρήκαν τον δράστη νεκρό, ο οποίος αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS