Διπλό φονικό στην Κέρκυρα: Σχεδίαζε τη δολοφονία ο δράστης -Είχε αφήσει τρία σημειώματα, τι έγραφαν

Διπλό φονικό στην Κέρκυρα: Σχεδίαζε τη δολοφονία ο δράστης -Είχε αφήσει τρία σημειώματα, τι έγραφαν

Αποφασισμένος να σκοτώσει τη σπιτονοικοκυρά του φαίνεται πως ήταν ο 67χρονος δράστης του διπλού φονικού στην Κέρκυρα.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, βρέθηκαν απολογητικά σημειώματα προς την οικογένειά του αλλά και ένας πλήρης φάκελος προς τον εισαγγελέα. Το στοιχείο αυτό οδηγεί τις Αρχές στην εκτίμηση ότι ο 67χρονος είχε σχεδιάσει να σκοτώσει τη σπιτονοικοκυρά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews, στο σπίτι του 67χρονου δράστη και αυτόχειρα φέρονται να εντοπίστηκαν 3 σημειώματα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το πρώτο αφορούσε την 60χρονη και τη μεταξύ τους σχέση, το δεύτερο τον 63χρονο και το τρίτο αφορούσε την οικογένειά του και κυρίως την κακή σχέση που είχε με τα παιδιά του.

Μάλιστα, σε φωτογραφία που εξασφάλισε ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 στην Κέρκυρα, ο δράστης του διπλού φονικού που έβαλε τέλος στη ζωή του, είχε κολλήσει στην πόρτα του σπιτιού του μήνυμα προς της Αστυνομία, με ένα ονοματεπώνυμο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις του ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης είπε πως «πρόκειται για ένα συμβάν διπλής ανθρωποκτονίας. Χρησιμοποιήθηκε πυροβόλο όπλο, κυνηγετικού τύπου, και στη συνέχεια, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ο δράστης αυτοχειριάστηκε. Όλα τα τραύματα είναι εξ επαφής, σχεδόν βραχυτάτης αποστάσεως, όσον αφορά τα θύματα».

Και προσέθεσε το εξής: «Προηγήθηκε η διπλή ανθρωποκτονία και ακολούθησε η αυτοχειρία. Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρνουν τραύματα στο κεφάλι και ο δράστης, εξ επαφής τραύμα στο θώρακα. Σημειώθηκε ένας τουλάχιστον πυροβολισμός σε κάθε θύμα και πολύ πιθανότατα ένα από τα θύματα να έχει δεχθεί και δεύτερο πυροβολισμό».

Το χρονικό του εγκλήματος
Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 11:30 το πρωί αρχικά στην αυλή της μικρής οικοδομής, όταν ο 67χρονος μετά από έντονο διαπληκτισμό με τα θύματα, φέρεται να πήρε την κοντόκαννη καραμπίνα του και να τους τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ μετά το φονικό μπήκε στο σπίτι του, έκλεισε τα παραθυρόφυλλα και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Star, στη διώροφη οικία ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία ήταν καθηγήτρια Γαλλικών, και τον νοικάρη της που είναι πατέρας αστυνομικού. Η γυναίκα, 61 χρόνων, είχε βγει στην αυλή για να κάνει κάτι δουλειές με τη βοήθεια ενός εργάτη. Μόλις την είδε ο 67χρονος βγήκε από το σπίτι και άρχισε να της φωνάζει και να τη βρίζει.

«Είχαμε ραντεβού 12.30 να πάμε για μπάνιο, μόλις τελείωνε τις δουλειές της από εδώ. Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε», είπε φίλη του θύματος. Μόλις άκουσε τη φασαρία ο γείτονας από τον δεύτερο όροφο, κατέβηκε κάτω στην αυλή για να δει τι συμβαίνει και μπήκε στη μέση για να βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που δέχτηκε τα σκάγια της καραμπίνας ενώ λίγα λεπτά αργότερα έπεσε αιμόφυρτη και η άτυχη γυναίκα.

Στη συνέχεια, ο δράστης κλειδώθηκε στο ισόγειο διαμέρισμά του, έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Σημειώνεται πως ο Ελληνογάλλος σκοτώθηκε ακαριαία από τους πυροβολισμούς, ενώ η Ελληνίδα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μα οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS