Δεν αποκλείεται ο δολοφόνος να ξυλοκόπησε την Γαρυφαλλιά, πριν την σπρώξει στο γκρεμό -Τι «βλέπει» ο ιατροδικαστής

Δεν αποκλείεται ο δολοφόνος να ξυλοκόπησε την Γαρυφαλλιά, πριν την σπρώξει στο γκρεμό -Τι «βλέπει» ο ιατροδικαστής

Μια νέα πτυχή στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της εξετάζουν οι Αρχές.

Τη στιγμή που συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν τη Γαρυφαλλιά, στην κηδεία που θα τελεστεί στις 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, κάποιες αναφορές αστυνομικών που είδαν τη σορό της 26χρονης περιπλέκουν την υπόθεση.

Οι εν λόγω αστυνομικοί -και λιμενικοί- υποστηρίζουν ότι είδαν περίεργους μώλωπες στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς, και συγκεκριμένα ένα χτύπημα κοντά στο μάτι, συμπεραίνοντας ότι ο δράστης πιθανότατα τη χτύπησε προτού την πετάξει στα βράχια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Άννα Ευθυμίου ο δολοφόνος υποστήριξε ότι τσακώθηκε με τη Γαρυφαλλιά, με συνέπεια να βγει το αυτοκίνητο εκτός πορείας. «Στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα», είπε ο ίδιος στην ομολογία του.

Η εκδοχή των αστυνομικών, ωστόσο, που είδαν τη σορό της κοπέλας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να προηγήθηκε ξυλοδαρμός.

Τι «βλέπει» ο ιατροδικαστής
Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας που ανέλαβε την υπόθεση της γυναικοκτονίας μίλησε στο iefimerida.gr αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. «Είχε μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα. Άλλοι (σ.σ. μώλωπες) ήταν από τα βράχια, όμως άλλοι είναι υπό διερεύνηση» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Μπογιόκα, «κάποιοι που την είδαν με μαυρισμένο το πρόσωπο συμπέραναν ότι τη χτύπησε. Ομως για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να έχει γίνει και αυτό, δηλαδή να ξυλοκοπήθηκε η κοπέλα».

Ο ιατροδικαστής αύριο θα λάβει φωτογραφίες, ενώ θα έχει και στα χέρια του τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να αναπτύξει πιο ασφαλή συμπεράσματα. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη νεκροψία ο Ηλίας Μπογιόκας είχε αναφέρει ότι ο θάνατος της νεαρής κοπέλας προήλθε από πνιγμό δια θαλάσσιου ύδατος επί βάθους κακώσεων.

Επιθετικός, χειριστικός, απότομος
Από τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες για τη συμπεριφορά του 30χρονο δολοφόνου σχηματίζεται ένα συγκεκριμένο προφίλ. Αυτό του χειριστικού και επιθετικού άνδρα, ο οποίος προέβαλλε εαυτόν ως το «καλό παιδί».

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της μητέρας της Γαρυφαλλιάς -που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο 30χρονος να παρακολουθούσε την κόρη της- η οποία είπε ότι «δεν τον έχω γνωρίσει τον νεαρό. Μόνο στην κρίση του παιδιού μου που μου έλεγε ότι είναι ένα καλό παιδί, αλλά έβλεπα κάποιες χειριστικές ενδεχομένως συμπεριφορές. Πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως και να μην τα είχε δει».

Σύμφωνα με άλλες πηγές, κάτοικοι της Φολεγάνδρου γύρω από την περιοχή όπου το ζευγάρι έκανε ελεύθερο κάμπινγκ δήλωσαν σε αστυνομικούς ότι ο 30χρονος είχε απότομη συμπεριφορά προς την 26χρονη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ