Ξεσπά ξανά ο Πάυλος Χαϊκάλης κατά Σκορδά - Λιάγκα: Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι - Οι νέες δηλώσεις του για το #metoo

Ξεσπά ξανά ο Πάυλος Χαϊκάλης κατά Σκορδά - Λιάγκα: Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι - Οι νέες δηλώσεις του για το #metoo

Ξέσπασε ξανά ο Παύλος Χαϊκάλης κατά της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.


Ειδικότερα, ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον έντονο καβγά που ξέσπασε προ ολίγων ημερών ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

«Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω… Σέβομαι το ότι ήταν μια γυναίκα. Επί ενάμισι μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμιση μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά.

Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή. Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θίγεσαι; Γιατί βγάζεις μια κατηγορία που δεν υπάρχει; Γιατί εγώ πέρυσι είχα βγει στην εκπομπή σου και να εξηγήσω και μου βγάλατε άλλους από δίπλα και μου επιτεθήκατε».

Ο ηθοποιός μίλησε και για το #metoo αλλά και τις καταγγελίες που δέχτηκε ο ίδιος από γυναίκες που κατέθεσαν στο ΣΕΗ.

Μετά από έναν έντονο διάλογο στον αέρα της εκπομπής, ο Παύλος Χαϊκάλης προχώρησε σε νέες δηλώσεις που προκάλεσαν την έντονη διαφωνία της τηλεοπτικής παρέας.

«Σαράντα χρόνια διαδρομής και επειδή βγήκαν δυο κοριτσάκια να πούνε κάτι, που δεν τα εξετάσανε τι είναι και που ήρθαν πρώτα στα κανάλια και μετά για την καταγγελία, υπάρχει η περίπτωση να το έχουν κάνει και για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας. Έχουμε εξετάσει το ενδεχόμενο να υπάρχει κάτι άλλο από πίσω;», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στον έντονο διάλογό τους, τονίζοντας πως λύσεις σε όλα θα δώσει η δικαιοσύνη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ