Τζο Τζόνας: Σε παραλία της Αθήνας με Λιβανέζα ηθοποιό, σε τρυφερά στιγμιότυπα

Τζο Τζόνας: Σε παραλία της Αθήνας με Λιβανέζα ηθοποιό, σε τρυφερά στιγμιότυπα

Ο 34χρονος Αμερικανός τραγουδιστής, Τζο Τζόνας, που βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες στη χώρα μας, φωτογραφήθηκε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα μαζί με μια γυναίκα.

Ο λόγος για την Λιβανέζα ηθοποιό Λάιλα Αμπντάλα, όπως αποκάλυψε η MailOnline. Ο τραγουδιστής των «Jonas Brothers», Τζο Τζόνας ήταν τρυφερός με την ηθοποιό, καθώς απαθανατίστηκε να την αγκαλιάζει, ενώ έκαναν μπάνιο σε παραλία της Αθήνας. Ωστόσο, η κατάσταση της σχέσης τους δεν είναι γνωστή. Η Αμπντάλα, η οποία ζει στο Κουβέιτ, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε μουσικά βίντεο πριν ασχοληθεί με την υποκριτική.

Έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 25 τηλεοπτικές σειρές και έχει κερδίσει τέσσερις κινηματογραφικούς ρόλους.

Όπως ο Τζο Τζόνας και η Αμπντάλα έχει βιώσει το διαζύγιο. Τον Δεκέμβριο του 2017 παντρεύτηκε τον Ιρανό ηθοποιό Αμπντούλα Αμπάς, αλλά η ένωσή τους ήταν βραχύβια και χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2018.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ