Το σπίτι της Δέσποινας Βανδή είναι όπως ακριβώς το φαντάζεστε -Ενας γουστόζικος, στιλάτος παράδεισος [εικόνες]

Το σπίτι της Δέσποινας Βανδή είναι όπως ακριβώς το φαντάζεστε -Ενας γουστόζικος, στιλάτος παράδεισος [εικόνες]

Σε ένα υπέροχο σπίτι απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους.


Για την αγαπημένη τραγουδίστρια προτεραιότητα είναι η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και τα δυο τους παιδιά, την 16χρονη Μελίνα και τον 13χρονο Γιώργο.

Οι τέσσερις τους μένουν σε ένα εντυπωσιακό σπίτι στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Και μπορεί τη Δέσποινα Βανδή να τη θαυμάζουμε για τις ερμηνευτικές της ικανότητες, εξίσου εντυπωσιακό όμως είναι και το στιλ της, το οποίο δεν θα μπορούσε να μην είναι αποτυπωμένο στο σπίτι της.

Το σπίτι λοιπόν της Δέσποινας Βανδή έχει μεγάλα μπαλκόνια, αρκετά επίπεδα, κήπο, πισίνα και γυμναστήριο για να γυμνάζεται η ίδια, τα παιδιά της και ο σύζυγός της.

Φωτογραφίες τόσο από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της όσο και από τους εξωτερικούς έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ποιο είναι όμως το αγαπημένο δωμάτιο της Δέσποινας Βανδή;

Σίγουρα η κουζίνα και αυτό γιατί περνά αρκετό χρόνο εκεί μαγειρεύοντας νόστιμα φαγητά αλλά και λιχουδιές για τα παιδιά και τους φίλους της ενώ αρκετές φορές έχει μοιραστεί και συνταγές με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις σπεσιαλιτέ που μαγειρεύει.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Δέσποινας Βανδή:
Μπήκαμε στην αυλή του παραδείσου της…

vandi 2vandi 3vandi 4vandi 5vandi 6vandi 7vandi 8vandi 9vandi 10vandi 11

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS