The Crown: Στον έκτο κύκλο ο θάνατος της Νταϊάνα - Η σειρά του Netflix παρουσιάζει την πιο ντροπιαστική στιγμή του Κάρολου

The Crown: Στον έκτο κύκλο ο θάνατος της Νταϊάνα - Η σειρά του Netflix παρουσιάζει την πιο ντροπιαστική στιγμή του Κάρολου

Στον έκτο κύκλο του «The Crown» θα δουν οι τηλεθεατές το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της «πριγκίπισσας του λαού», της Νταϊάνα. 

Η αρχική του εκτίμηση ήταν ότι θα ολοκληρωθεί σε 6 κύκλους αλλά τον περασμένο Ιανουάριο το Netflix είπε ότι θα υπάρξουν 5. Τελικά ξαναγυρνάμε στους 6 κύκλους, καθώς, όπως λένε οι παραγωγοί, οι λεπτομέρειες είναι τόσες που δεν χώρεσαν στον 5ο κύκλο.

«Μεγαλύτερο βάθος»

«Ο 6ος κύκλος δεν θα μας φέρει πιο κοντά στο παρόν. Απλώς θα μας επιτρέψει να καλύψουμε περισσότερο την ίδια περίοδο με τον 5ο, σε μεγαλύτερο βάθος», είπε ο σεναριογράφος του «The Crown», Πίτερ Μόργκαν. Αυτό σημαίνει ότι η πλοκή θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2000. Άρα μην περιμένετε Κέιτ Μίντλετον και ίντριγκες με τη Μέγκαν Μαρκλ. Κάνει focus στη δεκαετία του ’90 και θα δούμε την καταστροφική φωτιά στο κάστρο Ουίνδσορ και φυσικά το θάνατο της Νταϊάνα. Είναι πολύ πιθανό να δούμε επίσης τους θανάτους της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και της βασιλομήτορος, μέσα σε 7 εβδομάδες, το 2002.

Ιστορική στιγμή

Στην πέμπτη σεζόν του «The Crown», που είναι διαθέσιμη στο Netflix, αναφέρονται όσα έγιναν (και δεν είναι λίγα) τη δεκαετία του ‘90 και αφορούσαν τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Μεταξύ όσων θα προβληθούν στον 5ο κύκλο είναι η συνέντευξη της Νταϊάνα στο BBC, γνωστή ως ένα από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά αποκλειστικά του αιώνα. Στις 20 Νοεμβρίου θα συμπληρωθούν 27 χρόνια από την ημέρα της προβολής της. Η συνέντευξη αυτή της Νταϊάνα, στην οποία μίλησε για τη σχέση του Κάρολου με την Καμίλα, προκάλεσε ρωγμές στο Παλάτι και «κατεδάφισε» την εικόνα του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Tampongate

Μεταξύ όσων παρουσιάζονται στη σειρά είναι και το περίφημο Tampongate: το τηλεφωνικό σεξ που φέρεται να είχε το παράνομο ζευγάρι, στις 17 Δεκεμβρίου του 1989, όταν ήταν παντρεμένοι με άλλους. Στις 11 Νοεμβρίου η «Daily Mirror» έβγαλε το πρώτο teaser του αποκλειστικού της, αλλά δεν περιλάμβανε το Tampongate.

Μετά την πυρκαγιά στο κάστρο του Ουίνδσορ και την ανακοίνωση του διαζυγίου, η «Sunday People» και η «Sunday Mirror» δημοσίευσαν το πλήρες περιεχόμενο της 6λεπτης τηλεφωνικής συνομιλίας. Ο Κάρολος είπε στην Καμίλα πως θα ήταν τυχερός να μετενσαρκωθεί ως ταμπόν της –εξ ου και το όνομα του σκανδάλου- ώστε όχι μόνο να μπορεί να ζήσει μαζί της, αλλά και μέσα της. Mετά το Tampongate, η δημοτικότητα του Κάρολου «έκανε φτερά» και ο σύζυγος της  Καμίλα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS