ΖΩΗ

Σοφία Μουτίδου: Τα δύο συγκλονιστικά ψέματα που είπε για μένα ο Χάρης Ρώμας

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Σοφία Μουτίδου όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον Χάρη Ρώμα και τόνισε πως ο σεναριογράφος και ηθοποιός έχει πει δύο ψέματα για εκείνη.

Ειδικότερα στο νέο επεισόδιο «Θάρρος ή αλήθεια» του Fipster στο Youtube η Σοφία Μουτίδου είπε: «Έχουν ειπωθεί δυο ψέματα για μένα από τον Χάρη Ρώμα. Συγκλονιστικά πράγματα. Το ένα ήταν ότι εγώ δε παίζω στο νέα “Καφέ της Χαράς” αν δε συμφωνήσουν όλοι με τα ωράριά μου. Το οποίο είναι φύσει και θέση τραγικό. Κάτι πήρε στραβά; Του το είπα κιόλας. Και το δεύτερο είναι, δε ξέρω γιατί λέει πράγματα, ότι με συνάντησε στις σκάλες στα γυρίσματα του Καφέ και με είδε να κλαίω γιατί είμαι φτωχιά και μου είπε ότι θα μου κάνει δώρο το νυφικό μου».

Και συνέχισε:«Εγώ όταν δοκίμασα το νυφικό στο γύρισμα, επειδή παντρευόμουν όντως εκείνο το διάστημα. λέω “καλέ τι ωραίο νυφικό” και μου λέει ο Χάρης, “μη στεναχωριέσαι ο κολλητός μου έχει νυφικά, θα στο κάνω δώρο εγώ”. Έτσι έγινε. Το ότι με είδε στις σκάλες να κλαίω και ότι είμαι φτωχιά δεν το κατάλαβα, γιατί τα λέει αυτά;», αναρωτήθηκε η ίδια.

Δείτε όσα είπε η Σοφία Μουτίδου για τον Χάρη Ρώμα:

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS