Slimane: Συγκινήθηκε όταν άκουσε το «Mon Amour» στη Μύκονο

Slimane: Συγκινήθηκε όταν άκουσε το «Mon Amour» στη Μύκονο

Στην Μύκονο βρίσκεται για διακοπές ο Slimane. Ο Γάλλος τραγουδιστής που ξεχώρισε με την φωνή του στην φετινή Eurovision 2024 απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο νησί των Ανέμων πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του.

Ο Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV τον απαθανάτισε σε βραδινή έξοδό του στο εστιατόριο "Nice N Easy" στην Μικρή Βενετία. Την ώρα που απολάμβανε το δείπνο του με φίλους, ο δημοσιογράφος ζήτησε από το dj του μαγαζιού να παίξει το τραγούδι "Mon Amour".

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, η πρώτη αντίδραση του 34χρονου τραγουδιστής ήταν να βάλει από αμηχανία το χέρι του στο πρόσωπό του ενώ στην συνέχεια φαίνεται συγκινημένος να σιγοτραγουδά τους στίχους.

Όσο το τραγούδι του ακουγόταν από τα μεγάφωνα στο τραπέζι της παρέας έφταναν σφηνάκια κερασμένα από την επιχείρηση. Όπως μάθαμε ο Slimane είναι λάτρης της Μυκόνου και την έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Μονό που φέτος εξαιτίας της μεγάλης αναγνωρισιμότητάς του λόγω Eurovision είναι αναγκασμένος να κυκλοφορεί στο νησί με σωματοφύλακα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ