Σαλαγκούδη: Τι είπε για το Survivor, τον πατέρα της και τις απειλές που δέχθηκε η οικογένειά της

Σαλαγκούδη: Τι είπε για το Survivor, τον πατέρα της και τις απειλές που δέχθηκε η οικογένειά της

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο Survivor αλλά και για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η οικογένειά της κατά την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης. "Δεν περίμενα ποτέ να χρησιμοποιήσουν το όνομα του πατέρα μου στο Survivor. Ήταν ένα πολύ σκληρό ριάλιτι επιβίωσης, πεινούσαμε όλοι το ίδιο.

Δεν πίστευα ότι κάποιος θα χρησιμοποιούσε αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που έλεγε ότι ο πατέρας μου με έβαλε, ότι ο πατέρας μου πληρώνει για να μείνω.Πολλές φορές έχει χρησιμοποιηθεί το όνομά του για να δημιουργηθούν εντυπώσεις και σίγουρα μου έχει κάνει κακό στη δουλειά μου" περιέγραψε.

"Είχα στοχοποιηθεί και στην ΕΡΤ, αλλά για πολιτικούς λόγους από τους συνδικαλιστές. Ήταν πολύ άδικο, γιατί ο πατέρας μου δεν είχε ήδη από τότε καμία σχέση με την πολιτική. Είναι ένας πολύ φιλήσυχος και έντιμος άνθρωπος, δεν «παραγοντίζει», δεν έχει κομματικές σχέσεις" πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Κατάφερες να τους μιλήσεις αμέσως μετά την αποχώρησή σου;

Πρώτα μίλησα με την αδελφή μου. Με τους γονείς μου μίλησα στο αεροδρόμιο.

Ένιωθες τύψεις;

Ξέρεις γιατί νιώθω τύψεις; Γιατί κάθε φορά χρησιμοποιούν το όνομα του πατέρα μου για να πλήξουν εμένα. Κι αυτό είναι πολύ άσχημο. Του έχω μεγάλη αδυναμία, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου και δεν θέλω να στενοχωριέται. Γιατί ξέρω ότι στενοχωριέται. Δεν χρησιμοποίησε ποτέ την εξουσία –που έτσι κι αλλιώς δεν έχει πλέον– για να με βοηθήσει. Όταν πια είδα κι αυτό το κύμα μίσους που κατευθύνθηκε και προς τους γονείς μου, στενοχωρήθηκα ακόμα περισσότερο. Δεν υπήρξε κανένας μηχανισμός κινητοποίησης, ο πατέρας μου έχει αποσυρθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια πλέον, αλλά ούτε θα έμπαινε ποτέ σε τέτοια διαδικασία.

 

Δέχτηκαν μέχρι και απειλές, έτσι;

Απειλητικά μηνύματα, βρισιές… Και πολλά από αυτά που ακούστηκαν από τα Μέσα ήταν ανυπόστατα, τα έβγαζαν από το μυαλό τους. Μέχρι και ότι με έβγαλε (σ.σ. ως πιο δημοφιλή παίκτρια) ο τόπος καταγωγής του πατέρα μου, είπαν.

Αν ήξερες όσα θα επακολουθούσαν, θα πήγαινες;

Δεν θα πήγαινα για να τους προστατεύσω.

 

Τι σου είπαν, ζορίστηκαν πολύ;

Ήταν πολύ καθησυχαστικοί. Στην αρχή δεν ήθελαν να μου μεταφέρουν το αρνητικό κλίμα. Άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά όταν κάθε φορά που μιλούσα με την αδελφή μου όσο ήμουν στο ξενοδοχείο, έβαζε τα κλάματα και μου έλεγε ότι με αγαπάει πολύ. Δεν μπορούσε να μου πει κάτι γιατί δεν επέτρεπε η παραγωγή να μας μεταφέρουν τι λέγεται στον έξω κόσμο. Την πρώτη φορά που την άκουσα να κλαίει, μου φάνηκε φυσιολογικό. Της έχω λείψει, σκέφτηκα. Τη δεύτερη δεν μπορούσε να κρατηθεί, έδωσε το τηλέφωνο στον γαμπρό μου. Έ, όταν έβαλε και την τρίτη φορά τα κλάματα, της είπα: «Μαρία, έχει γίνει κάτι που δεν έχω καταλάβει;». Πιέστηκε πάρα πολύ. Και γιατί με έβλεπε έτσι ταλαιπωρημένη στον Άγιο Δομίνικο και για όσα έλεγαν στις εκπομπές και για τις απειλές που δέχονταν και γιατί στενοχωριούνταν οι γονείς μας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS