Ο Ίντρις Έλμπα δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Ο Ίντρις Έλμπα δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Με την τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ, «No Time To Die» έκλεισε κι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του κινηματογραφικού franchise, μιας και ο μακροβιότερος πράκτορας 007, δηλαδή ο Ντάνιελ Κρεγκ, «παρέδωσε τα όπλα».

Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ και είναι εξίσου πολλές οι φήμες που έχουν ακουστεί ανά διαστήματα, πάντως, ένας ηθοποιός που φαινόταν να είναι φαβορί για τον ρόλο ήταν ο Ίντρις Έλμπα.

Μπορεί, λοιπόν, όλα να έδειχναν πως ο Βρετανός ηθοποιός είναι μια από τις πιθανότερες επιλογές για την επόμενη ταινία της σειράς, αλλά ο 49χρονος φαίνεται να έδωσε τέλος σε αυτό το ενδεχόμενο, μετά από συζητήσεις ετών, με πηγές της εφημερίδας Sun να αναφέρουν πως ο Έλμπα θέλει να επικεντρωθεί στην δημιουργία ενός δικού του προσωπικού κινηματογραφικού πρότζεκτ.

Μετά από όλες αυτές τις συζητήσεις, βέβαια, ο ηθοποιός φαίνεται να παίρνει ανεπίσημα μέρος στην διαδικασία αποφάσεων, μιας και ο λόγος του και η γνώμη του μετράει για τους παραγωγούς των Τζέιμς Μποντ.

Σύμφωνα, πάντως, με στοιχηματική εταιρεία της Βρετανίας, ένα από τα ονόματα που διεκδικούν να γίνουν 007 είναι ο Χένρι Κάβιλ, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί ξανά, μιας και βρίσκεται για χρόνια στην λίστα των πιθανών ηθοποιών για να αναλάβουν τον ρόλο.
Δεύτερος πιθανότερος επερχόμενος 007 φαίνεται να είναι ο Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ που έχουμε δει στο «Bridgerton» του Netflix.

Τέλος, πιθανότητες, επίσης, για τον ρόλο έχουν ο Τομ Χάρντι και ο Τζέιμς Νόρτον.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ