Ο Χαλκ Χόγκαν έσκισε την μπλούζα του για τον Τραμπ και στάθηκε στο πλευρό του - «Πραγματικός Αμερικανός ήρωας»

Ο Χαλκ Χόγκαν έσκισε την μπλούζα του για τον Τραμπ και στάθηκε στο πλευρό του - «Πραγματικός Αμερικανός ήρωας»

Δυναμικό «παρών» στην τελευταία ημέρα του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι έδωσε ο πρώην παλαιστής του WWE Χαλκ Χόγκαν και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε διθυραμβικά σχόλια για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Όταν ήρθα εδώ απόψε υπήρχε τόση πολλή ενέργεια σε αυτό το δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι ίσως ήμουν στο Madison Square Garden και ετοιμαζόμουν να κερδίσω άλλον έναν παγκόσμιο τίτλο», είπε ο Αμερικανός παλαιστής, με το κοινό να φωνάζει «ΗΠΑ! ΗΠΑ!».

Στη συνέχεια έδειξε τον Τραμπ και ανέφερε πως «στο τέλος της ημέρας με τον αρχηγό μας εκεί πάνω -τον μονομάχο- θα ενώσουμε την Αμερική ξανά. Ο Τραμπ θα φέρει τη χώρα ξανά στον ίσιο δρόμο».

Μάλιστα, ο Χαλκ Χόγκαν την ώρα που μιλούσε για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ έσκισε την μπλούζα του, όπως συνήθιζε κάθε φορά που έμπαινε στο ρινγκ. Το φανελάκι που φορούσε μέσα από την μπλούζα έγραφε «Τραμπ, Βανς».

«Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ. Φτάνει πια!», τόνισε και αποκάλεσε τον Τραμπ «πραγματικό Αμερικανό ήρωα».

Ο Χόγκαν, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Τέρι Τζιν Μπολέα, είπε ότι ως διασκεδαστής προσπάθησε να μείνει μακριά από την πολιτική, αλλά είπε ότι «δεν μπορεί πλέον να μείνει σιωπηλός» μετά τα τελευταία τέσσερα χρόνια της κυβέρνησης Μπάιντεν και την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου το Σαββατοκύριακο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ