O γιος του Τζορτζ Σόρος αρραβωνιάστηκε την έμπιστη συνεργάτιδα της Χίλαρι Κλίντον, Χούμα Αμπεντίν

O γιος του Τζορτζ Σόρος αρραβωνιάστηκε την έμπιστη συνεργάτιδα της Χίλαρι Κλίντον, Χούμα Αμπεντίν

Στην επισημοποίηση της γνωστής εδώ και καιρό σχέσης τους προχώρησαν ο 38χρονος Άλεξ Σόρος, ο γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, και η 48χρονη Χούμα Αμπεντίν, μια από τις πιο έμπιστες συνεργάτιδες της Χίλαρι Κλίντον.

Όπως ανακοίνωσε ο Αλεξ Σόρος με ανάρτησή του στο Instagram έκανε πρόταση στην σύντροφό του, η οποία την έκανε αποδεκτή.

«Αυτό συνέβη.... Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι, πιο ευγνώμονες ή πιο ερωτευμένοι» έγραψε ο Άλεξ Σόρος στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον ίδιο να έχει γονατίσει μπροστά στην Χούμα Αμπεντίν.

Σύμφωνα με τη New York Post η πρόταση του Άλεξ Σόρος έγινε πριν από έξι εβδομάδες ενώ η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους είχε γίνει με φωτογραφία από εστιατόριο στο Παρίσι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Είναι ένα κλασσικό ζευγάρι για τον κόσμο των Κλίντον. Ο Άλεξ είναι το τέλειο ταίρι για την Χούμα» είχε δηλώσει συνεργάτης της Χίλαρι Κλίντον.

Η Χούμα Αμπεντίν θεωρείται «δεύτερη κόρη» για την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ενώ ο πατέρας του Άλεξ, Τζορτζ Σόρος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους δωρητές στην καμπάνια της Κλίντον το 2016 συνεισφέροντας περισσότερα από 9,5 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά πληροφορίες το ζευγάρι βρέθηκε κοντά μέσω κοινού φίλου που έβγαινε με μια από τις ξαδέρφες του Άλεξ Σόρος.

Η Χούμα Αμπεντίν έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο της γάμος με τον πρώην Γερουσιαστή, Άντονι Γουάινερ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2010 έως το 2017 ενώ για τον Άλεξ Σόρος αυτός θα είναι ο πρώτος του γάμος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που ακολουθεί:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ