Η πρώτη εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ μετά την ανακοίνωσή της ότι έγινε μητέρα [βίντεο]

Η πρώτη εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ μετά την ανακοίνωσή της ότι έγινε μητέρα [βίντεο]

Την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως έγινε μητέρα έκανε η Ναόμι Κάμπελ, περιγράφοντας το πώς χρησιμοποίησε την περίοδο του lockdown για «στοχασμό».

Το διάσημο μοντέλο έλαμπε καθώς πήρε συνέντευξη από την σχεδιάστρια μόδας Diane von Fustenberg, στην εκπομπή της στο YouTube «No Filter with Naomi» χθες. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ναόμι Κάμπελ παραδέχτηκε ότι τα πρόσφατα lockdowns ήταν μια «θετική στιγμή για μερικούς» και συμφώνησε με την στενή της φίλη όταν είπε ότι η πανδημία μας έδωσε την ευκαιρία να «σκεφτούμε τι έχει μεγαλύτερη σημασία». Η Ναόμι Κάμπελ είπε: «Ξέρω επίσης ότι ήταν περίοδος αυτοστοχασμού, ήταν και μια θετική στιγμή για κάποιους. Όσον αφορά στις ζωές που έχουμε χάσει, αυτό είναι τραγικό».

Η Ναόμι Κάμπελ μιλά για τους αυτοστοχασμούς της
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν έγινε η γυναίκα που ήθελε πάντα, παρά μόνο όταν έφτασε στα 30 της, καθώς μιλούσε για την καριέρα της με την Diane von Furstenberg. Η σχεδιάστρια την ρώτησε: «Πόσο χρονών ήσουν όταν έγινες η γυναίκα που ήθελες να είσαι;» με την Ναόμι Κάμπελ να απαντά: «Χμμμ, θα έλεγα 30… 29. Τότε άρχισα να καταλαβαίνω το πώς θα έπρεπε να είμαι. Τότε κατάλαβα το πώς έπρεπε να το κάνω και τότε ήταν η στιγμή που είπα ότι έπρεπε να αναλάβω δράση. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να παραδέχεσαι τα λάθη σου, τις ανασφάλειές σου και να λες, δεν πειράζει. Είναι το σημείο που πρέπει να δεσμευτείς».

Η Diane von Furstenberg είπε ότι η πανδημία «μας ανάγκασε να σταματήσουμε για λίγο» και έγινε μια ευκαιρία «για να σκεφτούμε σχετικά με το τι έχει μεγαλύτερη σημασία». Η Ναόμι Κάμπελ απάντησε: «Συμφωνώ. Μπαίνεις στον αυτόματο. Έπρεπε να το αγκαλιάσουμε, δεν μπορούσες να το προσπεράσεις, έπρεπε να το περάσεις. Είναι πιο εύκολο να το κάνεις έτσι, συμφωνώ απολύτως».

Η Ναόμι Κάμπελ που θα γίνει 51 ετών το Σάββατο, αλληλεπίδρασε με τους θαυμαστές της την ώρα της προβολής του βίντεο στο YouTube, λέγοντας πως νιώθει «ταπεινοφροσύνη» αφότου έγινε μητέρα.

Όπως έγραψε: «Γεια σας αγαπητοί μου, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές μου πριν από τα γενέθλιά μου… και για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου ως μητέρα, για το οποίο νιώθω τιμή και ταπεινοφροσύνη».

Η «βόμβα» της Ναόμι Κάμπελ πως έγινε μητέρα
Το διάσημο μοντέλο δέχθηκε δεκάδες ευχές από θαυμαστές της. Ένας έγραψε: «Συγχαρητήρια για τη νεότερη προσθήκη. Είμαι χαρούμενη για σένα» ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Η μαμά Ναόμι δείχνει πολύ όμορφη».

naomi campbell prot fotografia patousakia morou.jpg

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της Ναόμι Κάμπελ
Η Ναόμι Κάμπελ εξέπληξε τους πάντες χθες με ανάρτησή της στο Instagram - η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στην επίδειξη μόδας του Michael Kors τον περασμένο μήνα- καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία που την δείχνει να αγκαλιάζει την νεογέννητη κόρη της και δήλωσε ότι δεν ένιωσε ποτέ «μεγαλύτερη αγάπη». Δεν αποκάλυψε τη μέθοδο με την οποία καλωσόρισε την κόρη της, αλλά πριν από 4 χρόνια είχε αναγνωρίσει πως η επιστήμη θα της έδινε την ευκαιρία να δημιουργήσει οικογένεια «όποτε θέλει» υποδηλώνοντας πως έκλινε προς την χρήση παρένθετης μητέρας.

Προσφέροντας μια πρώτη ματιά στη νέα της άφιξη με μια φωτογραφία από τα πατουσάκια του μωρού, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, η Ναόμι Κάμπελ έγραψε: «Ένα υπέροχο μικρό θαύμα με επέλεξε για μητέρα του. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να έχω αυτή την τρυφερή ψυχή στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό τον ακατάλυτο δεσμό που μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ