Ηλεία: Νεκρά ψάρια σε παραλία στην Ροβιάτα -Ανησυχία για μόλυνση στα νερά [βίντεο]

Ηλεία: Νεκρά ψάρια σε παραλία στην Ροβιάτα -Ανησυχία για μόλυνση στα νερά [βίντεο]

Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στην περιοχή της Ροβιάτας Ηλείας, εξαιτίας των νεκρών ψαριών που εντοπίστηκαν στην παραλία, κοντά στην εκβολή του ποταμού Κουρλέσα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της OΡΤ TV, το θέαμα των νεκρών ψαριών έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, με τους κατοίκους να ζητούν άμεσες εξηγήσεις και μέτρα από τις αρμόδιες Αρχές. Εκφράζονται φόβοι πως το φαινόμενο μπορεί να οφείλεται σε μόλυνση των υδάτων, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία για την ποιότητα των νερών στα οποία κολυμπούν καθημερινά ντόπιοι αλλά και επισκέπτες της Ροβιάτας. Τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά, με βασικότερο την αιτία που οδήγησε στο θλιβερό αυτό περιστατικό.

Φόβος από τους λουόμενους -Τι ζητούν

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι λουόμενοι φοβούνται για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η πιθανή μόλυνση του νερού στη δημόσια υγεία και ζητούν άμεσα μέτρα προστασίας, όπως ελέγχους στην ποιότητα των υδάτων και τη διενέργεια ερευνών για να αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου των ψαριών.

Δείτε βίντεο από τα νεκρά ψάρια στην Ηλεία:

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ