Μητέρα βρήκε μακράν το πιο έξυπνο κόλπο για να δώσει στο παιδί της το φάρμακο-σιρόπι [βίντεο]

Μητέρα βρήκε μακράν το πιο έξυπνο κόλπο για να δώσει στο παιδί της το φάρμακο-σιρόπι [βίντεο]

Εάν είστε γονείς, θα ταυτιστείτε, εάν όχι, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι να δώσεις σε ένα παιδί να πιει μια κουταλιά από το σιρόπι του. Αλλά μια μητέρα αποκάλυψε ένα απλό αλλά έξυπνο κόλπο, που λάτρεψαν οι χρήστες των social media.

Η Αυστραλή γυναίκα μοιράστηκε το κόλπο στην σελίδα της στο Instagram, «Tiny Hearts Education». Τι ακριβώς κάνει; Βάζει μερικά πολύχρωμα τρουφάκια πάνω από το σιρόπι σε ένα κουτάλι, ώστε να το βλέπει το παιδί σαν κάτι που θέλει να φάει, παρά σαν κάτι που πρέπει να πιει αναγκαστικά. «Το βλέπετε αυτό;» έγραψε στην λεζάντα του βίντεο.

Το παιδί πίνει το σιρόπι του χωρίς διαμαρτυρίες

«Πόσο ήρεμο είναι το πρόσωπό μου στο τέλος. Έτσι βάζεις τον μικρό σου να πάρει τα φάρμακά του. Είναι μια απλή αλλά σπουδαία γονική μέθοδος για χρήση σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση: απλώς προσθέστε μερικά τρουφάκια. Η μαμά μου το σκέφτηκε πριν από 34 χρόνια. Έτσι παίρναμε κι εμείς τα φάρμακά μας και όταν η γεύση τους ήταν πολύ άσχημη, πρόσθετε λίγο μέλι».

 

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το κόλπο, η γυναίκα είπε ότι πρέπει απλά να βάλετε το σιρόπι του παιδιού σε ένα κουτάλι, να ρίξετε λίγα τρουφάκια από πάνω και μετά να το περιγράψετε ως «κάτι ελκυστικό όπως φίλτρο μονόκερου ή αστερόσκονη».

 

Χιλιάδες που είδαν το κόλπο είπαν ότι «αλλάζει τα πράγματα» και πως είναι σίγουρα κάτι που θα υιοθετήσουν με τα παιδιά τους. «Ιδιοφυές! Σίγουρα θα το αποθηκεύσω στην μνήμη μου για μελλοντικές αρνήσεις» έγραψε κάποιος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS