Μαρία Αντωνά: Η γνωριμία με τον Λιάγκα πριν από 7 χρόνια και πώς αυτή κατέληξε σε σχέση

Μαρία Αντωνά: Η γνωριμία με τον Λιάγκα πριν από 7 χρόνια και πώς αυτή κατέληξε σε σχέση

Η Μαρία Αντωνά μιλά πρώτη φορά για τη νέα της σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και για όσα λένε οι άλλοι για εκείνην και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θαυμάζει περισσότερο στον άντρα που έχει δίπλα της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός παραδέχτηκε ότι διατηρεί σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα σε συνέντευξη που έδωσε στο «ΟΚ». Η Μαρία Αντωνά αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι γνώρισε τον παρουσιαστή πριν από επτά χρόνια. «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το “Late Night”, που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τελικά, δεν με είχαν επιλέξει, πήραν τη Νικολέττα Ράλλη».

Για το τι εντύπωση της είχε αφήσει η πρώτη συναναστροφή μαζί του, σχολίασε: «Ήταν πολύ γρήγορος στο λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δύο λεπτά. Κι εγώ έλεγα: “Τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;”».

Στην πορεία, η Μαρία Αντωνά τόνισε ότι πάντα είχαν επαφή, λέγοντας: «Ένα “γεια” το λέγαμε πάντα. Ανταλλάσσαμε κι ευχές στις γιορτές».

Όσο για το αν την έχει τρομάξει η έκταση που έχει λάβει η προσωπική της ζωή τον τελευταίο καιρό, κυρίως, για τις κοινές εξόδους της με τον Γιώργο Λιάγκα, απάντησε: «Όχι, δεν τρόμαξα. Συνειδητοποίησα όμως ότι η προσέγγισή μου πλέον πρέπει να είναι τελείως διαφορετική. Δεν θέλω πια να είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι. Να μη μιλάω συνέχεια για αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι αποποιούμαι μια κατάσταση. Δεν θέλω να πω ψέματα, αλλά από την άλλη, δεν θέλω να το προβάλλω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε με την προηγούμενη σχέση μου ήμουν έτσι, μέχρι που ήρθε στη ζωή μου το reality. Διαπίστωσα ότι αυτό είναι κακό».

Ωστόσο, όταν αναφέρθηκε ξανά ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέντευξη, η Μαρία Αντωνά αντέδρασε: «Σου το είπα και πριν, δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω».

Τέλος, για τη σχέση που έχουν μετά τις φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν, η Μαρία Αντωνά ανέφερε: «Είναι αυτό που βλέπετε» και απέφυγε να απαντήσει στο αν θα μείνουν μαζί. Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

«Δεν ήταν δικό μου το σκάφος...»

Στο σκάφος, στο οποίο εμφανίστηκε με τη Μαρία Αντωνά να κάνουν ηλιοθεραπεία στον Πόρο, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, με αφορμή τα σχόλια που έγιναν από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι το εν λόγω σκάφος δεν είναι ιδιοκτησίας του, αλλά ανήκει στον καλό του φίλο Σπύρο Λάζαρη, σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Ευαγγελίας Αραβανή.

«Κι επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση σε άλλες εκπομπές... Τι να κάνουμε τώρα... Παίζουμε και σε άλλες εκπομπές για το περιβόητο σκάφος, για το αν είναι δικό μου ή δεν είναι. Για το περιβόητο σκάφος που βγήκαν κάποιες φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, είναι το σκάφος του φίλου μου του Σπύρου του Λάζαρη. Δεν πήγα βόλτα, απλώς, επειδή το ξενοδοχείο του που πήγα για μία ημέρα, δεν είχε ξαπλώστρες και δεν βρήκα ξαπλώστρα να ξαπλώσω. Κι επειδή εγώ πήγα σαν φίλος και όχι σαν πελάτης, πήγα και κάθισα στο σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο και δεμένο στην προβλήτα. Δεν είναι δηλαδή ότι πήγα με σκάφος κι έφυγα με σκάφος. Δεν μπήκα στον πειρασμό να το πάρω, γιατί είχε 6 μποφόρ» είπε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ