Madonna: «Πιστέψαμε ότι μπορεί να τη χάσουμε» λέει η οικογένειά της - Βρέθηκε αναίσθητη

Madonna: «Πιστέψαμε ότι μπορεί να τη χάσουμε» λέει η οικογένειά της - Βρέθηκε αναίσθητη

Η οικογένεια της Mαντόνα έσπευσε στο πλευρό της καθώς η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με βακτηριακή λοίμωξη.

Oι οικείοι της 64χρονης ποπ σταρ ανησυχούν ότι «θα βάλει την καριέρα και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει»

Η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο (24/06/2023) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου διασωληνώθηκε όλη τη νύχτα. Συγγενής της είπε στην ιστοσελίδα της DailyMail ότι ήταν τρομοκρατημένος: «Η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο». Η παγκόσμια περιοδεία της Mαντόνα επρόκειτο να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ και να διαρκέσει επτά μήνες, ένα σόου για το οποίο η ίδια είχε προπονηθεί και έκανε εντατικές πρόβες.

Την Τετάρτη, ο μάνατζέρ της Guy Oseary ανακοίνωσε ότι έπασχε από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και ότι χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει, γι' αυτό ανέβαλε την περιοδεία της. Ο συγγενής της τραγουδίστριας που γεννήθηκε στο Μίσιγκαν είπε στη DailyMail.com ότι πέρασαν αρκετές τραυματικές ημέρες που δεν ήξεραν αν επρόκειτο να τα καταφέρει.

«Πιστεύει ότι είναι ανίκητη»

Το μέλος της οικογένειας είπε ότι η σοκαριστική κατάρρευση ήταν μια κλήση αφύπνισης για τη Mαντόνα, η οποία θεωρεί ότι είναι «ανίκητη» και πίεσε τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να προετοιμαστεί για την περιοδεία. Τις τελευταίες δύο μέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση επρόκειτο να στραφεί και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», είπε ο συγγενής.

«Γι’ αυτό κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. «Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης». Η Mαντόνα έχει αποκτήσει έξι παιδιά, τη Λούρδη 26 ετών, το Ρόκο 22 ετών, τον Ντέιβιντ 17 ετών, τη Μέρσι 17 και τις 10χρονες δίδυμες Στέλλα και Εστέρ. Η Λούρδη ήταν δίπλα της καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της, ανέφερε η New York Post.

1 madonna family

H Mαντόνα με τα αδέρφια της

Η ποπ σταρ δημοσιεύει συχνά αφιερώματα στον 92χρονο πατέρα της, Σίλβιο Τσικόνε και είναι κοντά σε πολλά από τα αδέρφια της. Έχει τρεις αδερφές - την Πόλα, τη Μέλανι και τη Τζενιφερ και τέσσερις αδερφούς: τον Άντονι, τον Μάρτιν, τον Κρίστοφερ και τον Μάριο. Ο Άντονι πέθανε τον Φεβρουάριο από καρκίνο στο λαιμό και αναπνευστική ανεπάρκεια, σε ηλικία 66 ετών. Τα αδέρφια Τσικόνε κρατούν χαμηλούς τόνους, αφήνοντας τα φώτα της δημοσιότητας στο μεγάλο αστέρι της οικογένειας.

 

Η οικογενειακή πηγή είπε στο DailyMail.com ότι η ξαφνική νοσηλεία της τους ένωσε. «Όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μαζευτεί», είπε ο συγγενής. Και η ασθένειά της λειτούργησε ως υπενθύμιση στην τραγουδίστρια ότι έπρεπε να φροντίσει τον εαυτό της. «Αυτό την ξύπνησε πραγματικά. Δεν ζει μια υγιή ζωή όσο θα έπρεπε για την ηλικία της και φαινόταν αδύνατη τους τελευταίους δύο μήνες. Νομίζει ότι είναι ακόμα νέα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Πιστεύει επίσης ότι είναι ανίκητη».

Ήθελε να είναι όλα τέλεια

Πηγές κοντά στην τραγουδίστρια είπαν ότι εργαζόταν όλο το εικοσιτετράωρο για να διασφαλίσει ότι η περιοδεία της θα είναι τέλεια, με τους οικείους της να αποκαλύπτουν ότι έκανε πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα.

Μια άλλη πηγή είπε στην DailyMail.com τον Απρίλιο ότι «έστηνε τους πάντες στον τοίχο με την τελειομανία της». Οικογενειακή πηγή αποκάλυψε μάλιστα ότι η συζήτηση για την περιοδεία της απαγορεύεται, επειδή η διάσημη τραγουδίστρια έπρεπε να ξεκουραστεί. «Τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης αυτής της περιοδείας, μπαίνουν σε δεύτερη θέση αυτή τη στιγμή και κανείς δεν επιτρέπεται να αναφέρει οτιδήποτε έχει σχέση με τη δουλειά της», πρόσθεσε ο συγγενής. «Θα βάλει την καριέρα και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει».

Τον φόβο για την υγεία της 64χρονης μοιράστηκε με τον κόσμο ο επί χρόνια μάνατζέρ της Guy Oseary, ο οποίος αποκάλυψε στο Instagram ότι η Mαντόνα αναγκάστηκε να αναβάλει την πολυαναμενόμενη περιοδεία της για τα 40 της χρόνια λόγω της περιπέτειας της υγείας της. Η τραγουδίστρια «θα αναρρώσει πλήρως» και «η υγεία της βελτιώνεται», αλλά «είναι ακόμα υπό ιατρική φροντίδα» πρόσθεσε.

Δεν αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της θεραπείας της Mαντόνα ή τις συνθήκες νοσηλείας της, επιβεβαίωσε όμως ότι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ το Σάββατο και ότι διαγνώστηκε με βακτηριακή λοίμωξη. Αποκάλυψε στη συνέχεια ότι η τραγουδίστρια αναγκάζεται να αναβάλει την έναρξη της περιοδείας της, για την οποία έκανε πρόβες εδώ και μήνες -και η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ