Μαντόνα: Η άγνωστη ιστορία του κόκκινου φορέματος που φόρεσε ο Ντέιβιντ, o 16χρονος γιος της

Μαντόνα: Η άγνωστη ιστορία του κόκκινου φορέματος που φόρεσε ο Ντέιβιντ, o 16χρονος γιος της

Ένα αγόρι με φόρεμα παραμένει ένα θέαμα που δεν περνάει απαρατήρητο από τα social media, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το γιο της Madonna.

Ο λόγος για τον 16χρονο David Banda, που για μια έξοδο με τη μητέρα του επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο μάξι φόρεμα σε casual γραμμή. Πολλοί διάβασαν αυτή την είδηση, λιγότεροι όμως γνωρίζουν ότι αυτό το item, που αποτελεί καρπό της συνεργασίας ανάμεσα σε Adidas και Gucci, αποτίνει φόρο τιμής σε ένα εμβληματικό φόρεμα που είχε φορέσει η Madonna στα ‘90s.

Συγκεκριμένα, την εποχή που η grudge ήταν στα πάνω της, το 1993, η ερμηνεύτρια είχε εμφανιστεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Άγρυπνος στο Σιάτλ» με ένα σχεδόν όμοιο κόκκινο, μάξι ριγέ φόρεμα.

Όμως πίσω από τη νέα εικόνα, της βραδινής εξόδου μητέρας και γιου, βρίσκεται επίσης η ιστορία μιας τρυφερής σχέσης, καθώς η Madonna έχει πει ότι είναι ιδιαίτερα δεμένη με τον έφηβο γιο της. «Είναι αυτός με τον οποίο έχουμε τα περισσότερα κοινά. Νιώθω ότι με καταλαβαίνει, ότι έχει περισσότερο δικό μου DNA από οποιοδήποτε από τα παιδιά μου», έχει πει σε συνέντευξή της το 2019.

Η Madonna είχε υιοθετήσει τον Banda το 2006, μαζί με τον τότε σύζυγό της, Guy Ritchie. Το αγόρι ήταν μόλις 13 μηνών, υπέφερε από πνευμονία και ελονοσία και ήταν ορφανό, καθώς είχε χάσει τη μητέρα του από επιπλοκές της γέννας στην πατρίδα του, το Μαλάουι. Η Madonna έχει συνολικά έξι παιδιά, τα τρία υιοθετημένα.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Madonna στο Instagram από την έξοδο με το γιο της:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ